Site icon Γαργαλιάνοι Online – Οι ειδήσεις και τα νέα της Τριφυλιας, της Μεσσηνίας και της Πελοποννήσου στην ώρα τους!

Taste Atlas: Τα φαγητά και ποτά που ξεχωρίζουν σε κάθε ελληνικό νησί

Το γευστικό χάρτη της Ελλάδας αποτύπωσε το Taste Atlas, η ηλεκτρονική εγκυκλοπαίδεια γευσιγνωσίας που κάθε χρόνο αναδεικνύει τα καλύτερα φαγητά και ποτά από όλο τον κόσμο.

Τα ελληνικά προϊόντα και πιάτα βρίσκονται συχνά στις λίστες της συγκεκριμένης πλατφόρμας, με το σουβλάκι, τη χωριάτικη σαλάτα, το τζατζίκι, την γραβιέρα και τον ντάκο να έχουν κερδίσει κατά καιρούς ουκ ολίγες διακρίσεις.

Αυτή τη φορά, το Taste Atlas ξεχώρισε τα νησιά του Αιγαίου που φημίζονται για ένα συγκεκριμένο συστατικό, ποτό ή πιάτο τους και τα έβαλε στο γευστικό του χάρτη.

Η ανάρτηση του Taste Atlas:

Μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Τα 10 πιο δημοφιλή ελληνικά πιάτα

1. Γύρος

2. Σουβλάκι

3. Μουσακάς

4. Χωριάτικη

5. Τζατζίκι

6. Παστίτσιο

7. Σπανακόπιτα

8. Γεμιστά

9. Χόρτα

10. Κεφτεδάκια

Exit mobile version