Αθλητικά

Απίστευτο ρεκόρ του Ναν απέναντι στον Ολυμπιακό

Ο Κέντρικ Ναν ήταν εκπληκτικός στο πρώτο αιώνιο ντέρμπι για την Stoiximan GBL και έγινε ο πρώτος παίκτης του Παναθηναϊκού που βάζει 2 φορές 25 πόντους στο ΣΕΦ.

Ο Κέντρικ Ναν ήταν τρομερός απέναντι στον Ολυμπιακό και κατέγραψε μία ξεχωριστή επίδοση στην ιστορία του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ, ο Αμερικανός σκόρερ έγινε ο πρώτος παίκτης των πρασίνων που σκοράρει δύο φορές 25 πόντους στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Η προηγούμενη ήταν στο Game 4 των τελικών της Stoiximan GBL την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

«Το ντέρμπι «αιωνίων» δεν είχε μεγάλο σκορ παρά τους 86 πόντους του πρώτου ημιχρόνου του. Αυτό το γεγονός κάνει ακόμη πιο ξεχωριστή την επίδοση των 25 πόντων του Κέντρικ Ναν που είχε παράλληλα και μία πολύ ξεχωριστή στατιστική προέκταση. Ο Αμερικανός έγινε ο πρώτος παίκτης του Παναθηναϊκού AKTOR που σημείωσε δύο «25άρες» σε εκτός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Κέντρικ Ναν σημείωσε την επίδοση που είχε και στο τελευταίο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων στο ΣΕΦ, στον 4ο δηλαδή τελικό των περσινών playoff, κάνοντας κάτι που δεν έκανε κανείς άλλος παίκτης των «πράσινων» στα 81 εκτός έδρας παιχνίδια τους με τον Ολυμπιακό. Οι επιδόσεις 25+ πόντων άλλωστε δεν είναι πολλές αφού η αποψινή ήταν μόλις η 4η…

Για να βρούμε άλλον παίκτη του Παναθηναϊκού AKTOR που σημείωσε τουλάχιστον δύο επιδόσεις 25+ πόντων στα «αιώνια» ντέρμπι, θα πρέπει να βάλουμε στην «εξίσωση» και τα παιχνίδια στα οποία οι «πράσινοι» ήταν γηπεδούχοι. Με αυτό το δεδομένο, αυτό που κατάφερε ο Κέντρικ Ναν έγινε από άλλους δύο παίκτες του Παναθηναϊκού AKTOR. Ήταν…

*Ο Άριαν Κόμαζετς της σεζόν 1992-93 που είχε 25 πόντους στο εντός έδρας παιχνίδι της κανονικής περιόδου και 27 πόντους στον 3ο τελικό.

*Ο Ντέγιαν Μποντίρογκα που σημείωσε δύο φορές από 25 πόντους. Στο ματς της κανονικής περιόδου της σεζόν 1998-99 και στον 1ο τελικό της σεζόν 2000-01».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button