Αθλητικά

Για το πρώτο εκτός έδρας διπλό η Καλαμάτα στην Ηλιούπολη

Νέα αρχή επιχειρεί να κάνει η ομάδα της Καλαμάτας. Στο ντεμπούτο του Δημήτρη Σπανού, ο οποίος αντικατέστησε πριν λίγες μέρες τον Νίκο Αναστόπουλο στην τεχνική ηγεσία, η Μαύρη Θύελλα, θα κυνηγήσει στην Ηλιούπολη το πρώτο της εκτός έδρας διπλό.

Η αναμέτρηση με την ομώνυμη ομάδα είναι για την 6η αγωνιστική της Super League 2 και θα διεξαχθεί σήμερα Κυριακή 27 Οκτωβρίου, με ώρα έναρξης τις 3 μ.μ.

Το ευχάριστο είναι ότι δεν υπάρχουν ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, με εξαίρεση τον Παναγιώτη Κωνσταντινόπουλο, ο οποίος ταλαιπωρείται από θλάση. Αυτό σίγουρα διευκολύνει το έργο του κου Σπανού, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η αποστολή των «μελανολεύκων» είναι εύκολη.

Ο ίδιος είχε πολύ λίγο χρόνο στη διάθεσή του για να την προετοιμάσει την ομάδα όπως θα ήθελε και σίγουρα οι ποδοσφαιριστές θα χρειαστεί να αποδείξουν στο γήπεδο ότι θέλουν περισσότερο τη νίκη από τους συναδέλφους τους της Ηλιούπολης…

Η αποστολή της ομάδας μας για το ματς με την Ηλιούπολη αποτελείται από τους:
Κότσαρης, Λαδάς, Μέντες, Βαλεριάνος, Ουές, Βασιλαντωνόπουλος, Πίρινεν, Τσελεπίδης, Στρούγγης, Μπακαγιόκο, Μουστακόπουλος, Αναστασόπουλος, Κατάλντι, Άλβες, Μορέιρα, Φρίμπονγκ, Μόρσεϊ, Γρίβας, Ντιγκινί, Παμλίδης, Αλγκαρανάζ, Μπαράλες

Νότιος Όμιλος
Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής
ΣΑΒΒΑΤΟ 26.10.2024

ΑΓΥΙΑΣ, Παναχαϊκή – Πανιώνιος 1-1

Κηφισιά – Asteras Aktor B’ 3-3

ΚΥΡΙΑΚΗ 27.10.2024
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ,  Ηλιούπολη – Καλαμάτα (15:00 / Hybrid ΣΚΑΪ)

ΔΑΚ ΑΡΓΟΥΣ, Παναργειακός – Αιγάλεω (15:00)

ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ, Χανιά – ΑΕΚ Β’ (13:00)

-Η διοργανώτρια ανακοίνωσε και το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής, ορίζοντας το ντέρμπι κορυφής Καλαμάτα-Κηφισιά να διεξαχθεί Δευτέρα 4.11.2024 και ώρα 15:15 στο Στάδιο της Παραλίας, με ζωντανή μετάδοση από το monobala.gr).

tharrosnews.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button