Αθλητικά

ΑΟ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ – ΑΕΡ ΑΦΑΝΤΟΥ 1-0. Επιστροφή στις νίκες με Κώστα Ηλιόπουλο. Με το δεξί το ντεμπούτο Μακαφίνη

Ο Μιλτιάδης επικράτησε με 1-0 της ΑΕΡ Αφάντου, στο δημοτικό γήπεδο Γαργαλιάνων για την 6η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Έτσι, επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα που υπέστη την προηγούμενη αγωνιστική και ανέβηκε στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Σκόρερ, ποιος άλλος από τον Κώστα Ηλιόπουλο που τρία λεπτά πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, σημείωσε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και έδωσε το πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του.

Από κει και πέρα, το ντεμπούτο του Δημήτρη Μαγκαφίνη στο πάγκο των “μελανόλευκων” ήταν το ιδανικό, ξεκίνησε με το δεξί και πλέον υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία στην ομάδα για μία καλή πορεία.

Στο 41’ ο Θώδης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Ηλιόπουλος με καρφωτή κεφαλιά έγραψε το 1-0.

ΑΟ Μιλτιάδης (Δημήτρης Μαγκαφίνης) : Χάμος, Γεωργιόπουλος, Παϊτέρης, Θώδης, Καντούτσης, Γκεβόρι, Σεμέδο, Γιαννόπουλος, Ηλιόπουλος, Αθανασόπουλος, Παπαδόπουλος.

ΑΕΡ Αφάντου (Δημήτρης Γκάιδας) : Τσαβαρής, Ζέλεφ, Κότζα, Κεσίδης, Δωματάς, Χαλκιαδάκης, Γιώργου, Γκίκα, Καραγιώργης, Χατζηνικόλας, Λέντζας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button