Τοπικά Νέα

Οδικός χάρτης για το ‘Eκτακτο Συνέδριο και τις εκλογές Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Μεσσηνίας

Οδικός χάρτης  για  το ‘Eκτακτο Συνέδριο και τις εκλογές Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ από τη Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Μεσσηνίας.
1. Εγγραφή νέων μελών έως και τις 25 Οκτωβρίου  στα γραφεία μας (Ψάλτη 6, Καλαμάτα, τηλ. 27210-21148 ώρες 10πμ- 1μμ) ή στις κατά τόπους ΟΜ ή ηλεκτρονικώς στο isyriza.gr για την συμμετοχή στις επικείμενες εκλογές συνέδρων.
2. Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη μελών ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Μεσσηνίας στις 27/10  ώρα 7μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου Galaxy , Κολοκοτρώνη 14 στην Καλαμάτα, με ομιλητή τον Γιώργο Παναγιωτόπουλο, μέλος της ΚΕ και της ΚΟΕΣ.
3. Εκλογές για την ανάδειξη συνέδρων στις 3 Νοεμβρίου με ευθύνη των κατά τόπους ΟΜ και της ΝΕ. Για την Καλαμάτα οι εκλογές θα διεξαχθούν στο ξενοδοχείο  Ρεξ στις 3 Νοεμβρίου και ώρες 10πμ- 6μμ.
4. Έκτακτο Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στις 8-9-10 Νοεμβρίου 2024.
5. Εκλογές Προέδρου  ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Ο πρώτος γύρος των εκλογών θα πραγματοποιηθεί στις 24 Νοεμβρίου και ο δεύτερος την 1η Δεκεμβρίου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button