Ελλάδα

Συνελήφθη ο γιος της 70χρονης που κατασπαράχτηκε από σκυλιά στον Τύρναβο

 

Συνελήφθη από αστυνομικούς ο 46χρονος γιος της γυναίκας που βρήκε φρικτό θάνατο από αγέλη σκύλων που φρόντιζε η οικογένειά της, μέσα στην αυλή του σπιτιού τους, στα Πλατανούλια Τυρνάβου.

H γυναίκα βγήκε στην αυλή για να ταΐσει τα 11 σκυλιά που εκτρέφει ο 46χρονος γιος της. Τότε ήταν που αυτά της επιτέθηκαν προκαλώντας της θανάσιμα τραύματα.

Οι γείτονες άκουσαν τις κραυγές της και έσπευσαν σε βοήθεια, χωρίς να καταφέρουν να σταματήσουν τα σκυλιά, καθώς λόγω της αγριότητας τους δεν μπορούσαν να εισέλθουν στον χώρο.

Άμεσα ειδοποιήθηκε το Α.Τ. Τυρνάβου, με τους αστυνομικούς να φτάνουν στο σημείο και να βλέπουν την 70χρονη νεκρή στην αυλή του σπιτιού της. Μετά από αρκετή ώρα έφθασαν από τη Λάρισα, όπου βρίσκονταν, ο σύζυγος και ο γιος της 70χρονης, προκειμένου να μπουν στην αυλή και να μπορέσει το πλήρωμα του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ να παραλάβει τη γυναίκα και να τη μεταφέρει στο Νοσοκομείο.

Ο 46χρονος γιος μετά τη σύλληψη του για ανθρωποκτονία από αμέλεια, αφέθηκε ελεύθερος με εισαγγελική εντολή.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ τα 11 σκυλιά ήταν ελεύθερα εκείνη την ώρα, αν και σύμφωνα με πληροφορίες υπήρχαν ειδικά κλουβιά στο πίσω μέρος της αυλής.

Οι κάτοικοι του χωριού είναι συγκλονισμένοι από τον βίαιο θάνατο της άτυχης γυναίκας.

Συνεργείο του Δήμου θα προχωρήσει στην απομάκρυνση των ζώων από το σπίτι όπου εκτυλίχθηκε η τραγωδία.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button