Τοπικά Νέα

Γιώργος Λεβεντάκης: Κάλεσμα ενότητας για το καλό της Τριφυλίας – “Γίνονται προσπάθειες από όλους” [βίντεο]

Δεν απολογούμαι… ενημερώνω, τελευταία φορά ασχολούμαι με κουτσομπολιά. Το πρόβλημα δημιουργείται μόνο στους Γαργαλιάνους… Τι είπε για Καραχάλιο

Με αφορμή την προχθεσινή ανοιχτή εκδήλωση του Τοπικού Συμβουλίου Γαργαλιάνων ο δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης μιλώντας στο Γαργαλιάνοιonline απηύθυνε κάλεσμα ενότητας και συμπόρευσης για μια καλύτερη Τριφυλία.

Ο κ. Λεβεντάκης στο κάλεσμα του σημείωσε ότι όλοι πολίτες βοήθησαν για να πάει Τριφυλία ψηλά και μέχρι τώρα η δημοτική αρχή τα έχει καταφέρει, και έτσι θέλει να συνεχίσει για να επιβραβευτούν όλοι όσοι τον εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους, αλλά και αυτοί που δεν τον ψήφισαν.

Συγκεκριμένα για την δημοτική ενότητα Γαργαλιάνων ο κ. Λεβεντάκης είπε πως επί δημαρχοντίας του έχουν πέσει περισσότερα από 35 εκ. ευρώ για έργα. Ο βιολογικός καθαρισμός της πόλης και αγωγός του Αλικοντουζίου έχει προϋπολογισμό 32 εκατομμύρια ευρώ, 1 εκ. ευρώ προϋπολογισμό έχει ο δρόμος της Αγίας Παρασκευής, που ο ίδιος επέλεξε να γίνει στην δημοτική ενότητα Γαργαλιάνων, 1 εκ. ευρώ ο προϋπολογισμός για το Γυμνάσιο – Λύκειο, ενώ 800.000 ευρώ θα διατεθούν για τα αποδυτήρια, το φωτισμό και τις εξέδρες του γηπέδου Γαργαλιάνων.

Δείτε αναλυτικά τι είπε ο κ. Λεβεντάκης:

Σχετικά Άρθρα

9 Σχόλια

  1. Κανένα έργο δικό σου θα μας πεις , γιατί αυτά δεν είναι δικά σου , ούτε ο βιολογικός ούτε για το λύκειο είναι, άλλος έτρεξε να τα φέρει. Σε μάθαμε αλλά δυστυχώς πληρωνου για αυτό οι Γαργαλιάνοι με υποβάθμιση. Τα χρήματα από Costa Navarino ήταν για εμάς τα πήγες Φιλιατρά. Που είναι το τουριστικό ο περιφερειακός . Κάποιο πουλάκι είπε ότι ετοιμάζεται κλειστό γυμναστήριο νέο για Φιλιατρά. Φώτα μόνο Φιλιατρά εμάς σκοτάδια. 3.5 εκατομμύρια για ανάπλαση πλατείας Φιλιατρών 300 χιλιάδες για να καταστραφεί η πλατεία Γαργαλιάνων . ….

  2. Γιατί δεν πάτησε κάνεις από τους συμβούλους σας και εσείς χτες στους Γαργαλιάνους. Κρύβεται οποίος δεν έχει τι να πει. Καταστρέφεται τους Γαργαλιάνους συνειδητά προς όφελος των Φιλιατρών σας.

  3. ΜΕΓΑ ΓΕΩΡΓΙΕ ΚΑΙΡΟΣ ΦΕΡΝΕΙ ΤΑ ΛΑΧΑΝΑ ΚΑΙΡΟΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΥΛΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΛΗΘΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙ.ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΕΞΑΠΤΕΡΙΓΑ ΣΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΛΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΟΥ.ΜΕΓΑ ΓΕΩΡΓΙΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΗΝ ΤΟΝ ΡΙΞΕΙΣ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ?ΘΕΛΕΙ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΠΟ?

  4. ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ. ΤΗ ΜΙΑ ΒΑΡΥΣ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΛΑΨΕΣ ΚΑΙ ΓΛΥΚΕΣ. ΟΙ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΙΩΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΣΑΓΑΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ. ΣΤΟ ΛΑΘΟΣ ΠΑΝΕ ΑΠΈΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΒΑΖΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟ ΚΑΛΟ. ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΩΤΕΣ ΟΙ ΑΥΛΩΝΕΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΠΑΝΑΚΕΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΟΛΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΛΟΙ.

  5. Από που και ως που τα 700 ανήκουν στους Γαργαλιανους. Η Κυπαρισσία έπαιρνε τα σκουπίδια σας και τα σκουπίδια του ναβαρινο. 35 εκατομμυρια οι Γαργαλιάνοι, 1,5 η πε3 και μόνο στην Κυπαρισσία. Άιντε γτ πολυ έχουμε παραγνωριστει εις βάρος της Κυπαρισσίας

  6. Εκείνο που σίγουρα καταφέρατε κύριε Λεβεντακης είναι η αντιπαλότητα που καλλιεργησατε μεταξύ των πόλεων του Δήμου Τριφυλίας λόγω της επιλεκτικής σας συμπάθειας. Από πού τα φέρατε τα χρήματα; Αν δεν είχε ανοίξει χρηματοδοτικό πρόγραμμα, από πού θα ερχόντουσαν χρήματα. Όλοι οι Δήμοι πήραν χρήματα και η Δημοτική Αρχή Τριφυλίας τα λιγότερα. Αφήστε τα μεγάλα λόγια. Εγώ… Εγώ…Για το βιολογικό Γαργαλιανων και το Αλικοντουζι άλλοι είχαν ετοιμάσει τις μελέτες. Να δούμε τώρα πόσα θα φέρετε στο Δήμο.

  7. Δήμαρχε για το καλό της Τριφυλίας, πρέπει πρώτος εσύ να δείξεις το παράδειγμα και να σταματήσεις το διαιρεί και βασίλευε. Είναι απαράδεκτο να μην ακούς στο δημοτικό συμβούλιο την αντιπολίτευση, είναι απαράδεκτο να μην παρουσιάζονται οι αντιδήμαρχοι στα τοπικά συμβούλια, να φεύγουν από τα δημοτικά συμβούλια όταν πάει να μιλήσει κάποιος από την αντιπολίτευση κλπ. Αυτό πρέπει να σταματήσει και να γίνουν επιτέλους συνεργασίες όλων για το καλό του τόπου. Επίσης χρέος σου είναι να προσπαθήσεις να συνεργαστείς πολιτικά με τους κυβερνώντες με γνώμονα μόνο το καλό της Τριφυλίας. Με το να βρίζεις υπουργούς, βουλευτές, περιφερειάρχες το μόνο που κερδίζεις είναι απομόνωση τόσο προσωπική όσο και απομόνωση του Δήμου από έργα και φωνή. Γίνε λίγο πολιτικός….Κέρδισε πράγματα για το Δήμο μας. Κανείς δεν κάνει έργα, κανείς δεν θα σκύψει πάνω στην Τριφυλία αν έχει εσένα να ανταρεύεσαι και να βρίζεις τους πάντες. Άκου τους πολίτες του Δήμου σου….όλους όχι μόνο όσους σε ψήφισαν…

  8. Δημαρχε λες ότι δεν μπορούν να γίνουν τα σχολεία στο γήπεδο διότι δεν υπάρχουν παιδιά αλλά και χρήματα ποσο δε μάλλον που θα συντηρηθεί το υπάρχον γυμνάσιο λύκειο. Γιατί δεν ψήφισες τον αποχαρακτηρισμό του γηπέδου ώστε να γίνει με μια χρηματοδότηση ένα σωστό στάδιο;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button