Τοπικά Νέα

Δήμος Τριφυλίας: Διαγωνισμός για την προμήθεια αποδυτηρίων στο γήπεδο Γαργαλιάνων

Ο Δήμαρχος Τριφυλίας διακηρύσσει ότι εκτίθεται σε ανοικτή ηλεκτρονική διαδικασία για την Προμήθεια Αποδυτηρίων Δημοτικού γηπέδου Γαργαλιάνων συνολικής προϋπολογιζόμενης δαπάνης 150.000,00 Ευρώ χωρίς Φ.Π.Α., ήτοι 186.000,00 Ευρώ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.

Αντικείμενο της σύμβασης είναι η προμήθεια, μεταφορά και πλήρη εγκατάσταση κτιρίου αποδυτηρίων από προκατασκευασμένο γαλβανισμένο χαλύβδινο συγκρότημα μονάδων (Συγκρότημα Α & Β), προκειμένου να καλύψει της ανάγκες του Δημοτικού Γηπέδου Γαργαλιάνων του Δήμου Τριφυλίας , το οποίο θα έχει συνολικό εμβαδόν κατ’ελάχιστον 163,0μ2 κα ελάχιστο καθαρο εσωτερικό ύψος για το συγκρότημα Α το 2,50μ και για το συγκρότημα Β το 2,30μ .

Η καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των προσφορών είναι η 07/11/2024 και ώρα 10:00.

Η διαδικασία θα διενεργηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.Δ.Η.Σ.), μέσω της Διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr , η αποσφράγιση θα γίνει την 11/11/2024 ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00 π.μ..

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button