Lifestyle

Γυναίκα έγινε 105 χρονών και αποκαλύπτει πως το μυστικό είναι η μπίρα

Τα 105 της γενέθλια γιόρτασε πριν από λίγες ημέρες μία γυναίκα στον οίκο ευγηρίας του Cheltenham, στη Μεγάλη Βρετανία, με φίλους, συγκατοίκους και τα μέλη της ομάδας να δίνουν το «παρών» στις εορταστικές εκδηλώσεις.

«Μυστικό» στη μακροζωία όπως είπε η Kathleen Hennings είναι ένα ποτήρι μπίρας, Guiness για την ακρίβεια, και η εργένικη ζωή, ενώ τα γενέθλιά της εορτάστηκαν ακριβώς πριν από 20 ημέρες σύμφωνα με τη Daily Mail.

Αναλογιζόμενη τα ίσως ευτυχισμένα χρόνια της, η Kathleen αποκάλυψε τη μυστική της συνταγή για μια μακρά και γεμάτη ζωή, καθώς συμβούλευσε: «Πιείτε Guinness και μην παντρευτείτε!».

Ποια είναι η γυναίκα που έσβησε 105 κεράκια

Γεννημένη στο Λονδίνο το 1919, η Kathleen μεγάλωσε στη συνοικία Μπρίξτον, όπου αργότερα ξεκίνησε μια επιτυχημένη καριέρα ως λογίστρια. Θυμάται ότι περνούσε τα βράδια της χορεύοντας στο Covent Garden και επισκεπτόταν τακτικά τη Βασιλική Όπερα για να παρακολουθήσει όπερες και μπαλέτα.

Αφού έζησε στο Λονδίνο κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και λαχταρώντας μια ήσυχη ζωή στην εξοχή, η Kathleen μετακόμισε στο Cotswolds με τη μητέρα της, τον αδελφό της, Charlie, και το σκυλάκι της, Rusty.

Η Kathleen «γνώρισε» για πρώτη φορά την Guinness σε ηλικία 18 ετών από τους γονείς της, οι οποίοι ήταν μεγάλοι οπαδοί της «μαύρης μπίρας».

Είπε: «Όλοι πίναμε Guinness στο σπίτι, σε όλους μας άρεσε… και ακόμα μου αρέσει. Μου σύστησαν την Γκίνες στα τέλη της εφηβείας μου οι γονείς μου, οι οποίοι την έπιναν και οι δύο τακτικά στο σπίτι. Επίσης, ο μεγαλύτερος αδελφός μου, ο Τσάρλι, έπινε Guinness στο σπίτι, οπότε έγινε το ποτό της επιλογής στα οικογενειακά γεύματα και συνεχίζω να το πίνω μέχρι και σήμερα!».

reader.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button