Lifestyle

Τα Ζώδια της Τετάρτης 23.10

Τα Ζώδια της Τετάρτης 23.10.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη.

Κριός
Σήμερα, Κριέ μου, η αλήθεια είναι πως από το πρωί έχεις τα νεύρα σου. υπάρχουν αρκετά προσωπικά σου θέματα που έχουν μαζευτεί και δεν μπορείς να τα διαχειριστείς ψύχραιμα. Μια υπερένταση δε σε αφήνει να συγκεντρωθείς και κινείσαι παρορμητικά και κυκλοθυμικά σήμερα. Αντιλαμβάνεσαι πως χρειάζεσαι μια ηρεμία και να βρεις λίγο χρόνο μόνος σου για να χαλαρώσεις και να πάρεις μια ανάσα. Ωστόσο οι εξελίξεις στη δουλειά φαίνεται να δημιουργούν μια μεγαλύτερη πίεση, καθώς οι απαιτήσεις αυξάνονται κι εσύ γίνεσαι καχύποπτος με αυτά που μαθαίνεις. Είναι σημαντικό να μην καταλήξεις σε συμπεράσματα, επειδή δεν έχεις τη διάθεση να περιμένεις να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα.

Ταύρος
Ταύρε μου, σήμερα σκέφτεσαι πολλά και διάφορα και προσπαθείς να καταπιαστείς με όλα αυτά ταυτόχρονα. Από το πρωί έχεις μια ένταση και κάνεις σκέψεις που σου δημιουργούν έναν εκνευρισμό. Οι συζητήσεις που γίνονται μπορεί να ανεβάσουν τους τόνους και να σε βάλουν στη διαδικασία να υποστηρίξεις άτομα που βλέπεις πως αδικούνται από τους άλλους. Οι επαγγελματικές ιδέες που έχεις φαίνεται πως είναι κάπως μεγαλεπήβολες σήμερα και η φαντασία σου είναι σε έξαρση. Αυτό που θέλω να προσέξεις αρκετά είναι να μην είσαι απόλυτος στις απόψεις που εκφράζεις προς τους άλλους και να είσαι προσεκτικός με τα έξοδα σήμερα. Θέλει προσοχή σήμερα.

Δίδυμοι
Σήμερα, Δίδυμέ μου, είναι σημαντικό να διαχειριστείς σωστά τα οικονομικά σου. από το πρωί φαίνεται να είσαι σε μουντ να κάνεις έξοδα, χωρίς να σκέφτεσαι ιδιαίτερα. Ίσως χρειαστεί μέσα στη μέρα να διεκδικήσεις κάπως πιο δυναμικά κάποια χρήματα που περιμένεις εδώ και καιρό, ενώ έχεις ένα άγχος πως κάτι μπορεί να συμβεί και να δημιουργήσει θέματα από το πουθενά. Καλό είναι να μην επενδύσεις σε συνεργάτες σήμερα και από αυτά που θα ακούσεις κράτα πισινές. Έχεις κάποια πλάνα στα σκαριά και η έμπνευσή σου είναι αρκετά δυνατή σήμερα. Μην εστιάσεις σε θέματα που μπορεί να σε κάνουν να φοβηθείς ή θα σου δημιουργήσουν άγχος μέσα από υπερβολικές σκέψεις.

Καρκίνος
Καρκίνε μου, σήμερα σε πιάνει μια αναστάτωση και μια υπερένταση. Έχεις την τάση να κινείσαι παρορμητικά και να κάνεις διάφορα ξεσπάσματα μέσα στη μέρα, χωρίς να αντιλαμβάνεσαι το πώς θα εξελιχθούν κάποια πράγματα. Το μεσημεράκι θα υπάρξουν κάποια σκηνικά στη δουλειά που θα σε ρίξουν ψυχολογικά και θα σου δώσουν την εντύπωση πως κάποια πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Έχεις όμως τις προοπτικές να δεις τη θετική πλευρά των καταστάσεων, καθώς μπορείς να καταλάβεις τα πράγματα καλύτερα, χωρίς να χρειάζεται να ακούσεις πολλά. Αυτό που θέλει προσοχή το απογευματάκι είναι να μην είσαι υπερβολικά καχύποπτος απέναντι σε συναδέλφους.

Λέων
Σήμερα, Λέοντά μου, είσαι αρκετά κουρασμένος. Δεν έχεις διάθεση για να ασχοληθείς με οτιδήποτε θα σε αναγκάσει να ανεβάσεις ρυθμούς, αν και τους τόνους μια χαρά τους ανεβάζεις. Γενικά, θέλεις το χρόνο σου και τις αποστάσεις σου σήμερα. Παρόλα αυτά, είσαι σε μια φάση που σα να θέλεις αναμοχλεύσεις κάποια πράγματα για να ξεκινήσει ένα ξεκαθάρισμα, χωρίς να ξέρεις το πώς θα πάει. Είναι σημαντικό να αξιοποιήσεις κάποιες λεπτομέρειες που ξέρεις πριν προχωρήσεις στην όποια συζήτηση. Στη δουλειά επικρατεί μια πίεση που δεν την αντέχεις ιδιαίτερα, ενώ θα χρειαστεί να αποδεχτείς πως κάποιες ιδέες σου θέλουν μια κάποια αναπροσαρμογή, πριν την πρακτική τους εφαρμογή.

Παρθένος
Παρθένε μου, η μέρα είναι αρκετά φορτισμένη και η εμπλοκή σου με πολλά άτομα είναι κάπως κουραστική για σένα σήμερα. από το πρωί είσαι αρκετά έντονος και νευρικός, αλλά και ανυπόμονος σε αρκετά θέματα, ιδίως στα της δουλειάς σου αλλά και στην παρέα μέσα. Κάποιες συζητήσεις που θα γίνουν θα ανεβάσουν τους τόνους, ενώ δε θα διστάσεις να απαντήσεις καταλλήλως και σε άτομα που δεν γνωρίζεις αρκετά καλά. Το καλό είναι πως κάποιοι από τους συνεργάτες σου μπορούν να σε βοηθήσουν να ηρεμήσεις και να δεις τα πράγματα πιο ήρεμα, αν και δεν ακούς πολλά-πολλά. Αυτό που θέλω να προσέξεις είναι το πόσο εύκολα παρεξηγείς κάποια πράγματα που ακούς. Μην τα παίρνεις προσωπικά.

Ζυγός
Ζυγέ μου, σήμερα νιώθεις πως κάτι θα συμβεί στη δουλειά. το θέμα είναι πως κι εσύ από την πλευρά σου έχεις έναν εκνευρισμό και ο τρόπος που διαχειρίζεσαι τις υποθέσεις σου στη δουλειά δεν είναι ο πιο ήρεμος. Έχεις έναν εκνευρισμό και μια νευρικότητα που δε σε κάνει να γίνεσαι παρορμητικός και απρόσεκτος στο πώς ανταπεξέρχεσαι σε επαγγελματικά σου ζητήματα, με αποτέλεσμα να βγαίνει μια περίεργη εικόνα προς τα έξω. Έχεις όρεξη να δουλέψεις, αλλά δεν θέλεις να έχεις πολλά-πολλά με τους άλλους, γιατί η συναισθηματική σου φόρτιση δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμη. Καλό είναι να κάνεις ξεκάθαρες συζητήσεις, γιατί εύκολα θα προκύψουν παρεξηγήσεις μέσα στη μέρα.

Σκορπιός
Σήμερα, Σκορπιέ μου, σα να μην παίρνεις καλά αυτά που ακούς. Αντιπαραθέσεις, μια αντιδραστικότητα και μια άρνηση να δώσεις χώρο στο να ακουστούν απόψεις που θεωρείς πως είναι λάθος ή πως θα προσπαθήσουν να διαστρεβλώσουν κάποια γεγονότα. Περιμένεις στη γωνία για το πρώτο σημάδι και να δείξεις πως δεν σκοπεύεις να μείνεις πίσω. Έχεις τη δυνατότητα να εκτονώσεις αυτή σου την ένταση πιο δημιουργικά, καθώς έχεις ιδέες που μπορείς να εκφράσεις, αλλά δεν είσαι ψύχραιμος να το κάνεις. Από την άλλη, θέλει προσοχή για το πόσο απόλυτος θα είσαι στις απόψεις σου σήμερα. άκου και μετά απαντάς. Επίσης, λίγο προσοχή στα οικονομικά σήμερα, γιατί παραείσαι παρορμητικός στα έξοδα.

Τοξότης
Τοξότη μου, σήμερα η μέρα είναι κάπως φορτισμένη συναισθηματικά και είσαι κάπως πιο μαζεμένος, καθώς υπάρχει ένα άγχος στην ατμόσφαιρα και δεν θέλεις να συμβεί κάτι που θα σε ωθήσει στο να κάνεις το μπαμ. Από το πρωί υπάρχει μια ένταση κι ένας εκνευρισμός που ίσως σε κάνει να βλέπεις τα πάντα σαν κάτι που μπορεί να σε φτάσει στο όριο αρκετά εύκολα, αν και προσπαθείς να το αποφύγεις και να εστιάσεις περισσότερο στη ρίζα των πραγμάτων. Έχεις μια τάση να θέλεις να εστιάσεις στα θετικά της ημέρας, αλλά δυσκολεύεσαι να τα εντοπίσεις, καθώς μια ανασφάλεια φαίνεται να θολώνει την κρίση σου. Στα αισθηματικά, καλό είναι να είσαι προσεκτικός στο τι λες σήμερα.

Αιγόκερως
Σήμερα, Αιγόκερέ μου, η μέρα θέλει λίγο προσοχή στο μεταξύ σου με τους συνεργάτες. Από το πρωί αντιλαμβάνεσαι πως υπάρχει ένα φορτισμένο κλίμα με τους απέναντι και είσαι έτοιμος να απαντήσεις αλλά και να δείξεις πως δεν είσαι διατεθειμένος να δεχτείς το οτιδήποτε ακούσεις, χωρίς να απαντήσεις. Ίσως πάρεις απαντήσεις ή επιβεβαιώσεις σε κάποια πράγματα που σκέφτεσαι το τελευταίο διάστημα και μπορεί αυτό να σε κάνει να μη δεις καθαρά κάποια πράγματα. Πέρα από τις εντάσεις, μπορεί να υπάρξουν συζητήσεις που θα σε ευνοήσουν σε άλλα πράγματα, αρκεί να είσαι σε φάση να ακούσεις. Καλό είναι να μην αφήσεις το πώς αισθάνεσαι να επηρεάσει τη στάση σου.

Υδροχόος
Υδροχόε μου, από το πρωί έχεις μια ανησυχία και μια υπερένταση που δε σε αφήνει να ηρεμήσεις. Το κλίμα στη δουλειά ίσως να είναι πιο «πολεμικό» και να χρειαστεί να προετοιμαστείς για διάφορα. Εσύ έτσι νιώθεις πως πρέπει να κάνεις. Καλό είναι να προσέξεις λίγο την υγεία σου σήμερα και να μην τεντώσεις, καθώς θα πιέσεις καταστάσεις για να κλείσουν κάποιες επαγγελματικές εκκρεμότητες. Είναι μια ιδανική μέρα για να ασχοληθείς με κάτι πιο καλλιτεχνικό, που θα σε βοηθήσει να εκφράσεις τα συναισθήματά σου ή να κατανοήσεις καλύτερα τους λόγους που κρύβονται πίσω από το άγχος. Αυτό που θέλει προσοχή είναι οι μικροπαρεξηγήσεις με την παρέα.

Ιχθύες
Ιχθύ μου, σήμερα θέλει λίγο ψυχραιμία το πράγμα. Μπορεί να νιώθεις δυναμικός και ενεργητικός, προς τα έξω όμως αυτό φαίνεται σα να έχεις απίστευτα νεύρα. Είσαι σε φάση σήμερα που θέλεις να κάνεις τις δουλειές σου και να δεις τα επαγγελματικά σου πλάνα να εξελίσσονται και να προχωρούν, όμως το κάνεις με έναν αρκετά έντονο τρόπο. Έχεις διάφορα που σε βάζουν σε δεύτερες σκέψεις και μπορεί να πυροδοτήσουν σενάρια για τους λόγους που κάτι πήγε στραβά την τελευταία στιγμή. Καλό είναι να προσέξεις λίγο το γκρίνια σου σήμερα και να μην πάρεις στραβά κάποια πράγματα που θα ακούσεις. Είναι σημαντικό να καταλάβεις πως κάποιες συμπεριφορές που βγάζεις προς τα έξω θέλουν λίγη προσοχή.

athensvoice.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button