Τοπικά Νέα

Πλήθος κόσμου στη βιβλιοθήκη Γαργαλιάνων για να ενημερωθούν από τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου [βίντεο]

Πολλοί ήταν αυτοί που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των μελών του Τοπικού Συμβουλίου Γαργαλιάνων και γέμισαν την Μπρίσκειο δημοτική βιβλιοθήκη Γαργαλιάνων το βράδυ της Δευτέρας 21 Οκτωβρίου, προκειμένου να ενημερωθούν για την πορεία των έργων μέχρι τώρα καθώς και να συζητήσουν διάφορα προβλήματα που απασχολούν την πόλη.

Κύριος ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Γαργαλιάνων Αριστομένης Καραχάλιος, ο οποίος τόνισε πως η συγκέντρωση αυτή δεν έχει σκοπό την σύγκρουση με την δημοτική αρχή και το δήμαρχο Γιώργο Λεβεντάκη, ωστόσο έστρεψε τα βέλη του σε συμβούλους της δημοτικής ενότητας Γαργαλιάνων ενώ εξήρε την καλή συνεργασία των μελών του τοπικού συμβουλίου.

Δείτε αναλυτικά τι είπε ο κ. Καραχάλιος καθώς και τα μέλη του τοπικού συμβουλίου κ.κ. Ζόμπολος και Καμπύλη – Ανδρινοπούλου.

Σχετικά Άρθρα

10 Σχόλια

  1. ΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟ
    ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ;
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ;
    ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΗΚΩΣΤΕ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ.
    ΟΙ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΙΩΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ ΑΛΛΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΑΚΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΝΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.
    ΠΟΛΥ ΛΑΔΙ ΠΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΛΕΒΕΝΤΑΚΗ ΕΝΩ ΞΕΡΕΙΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΟΤΙ Ο ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΠΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ.

  2. Πολύ ωραία κίνηση, μπράβο τους…σκοπός των τοπικών συμβουλίων δεν είναι η εν τυφλό στήριξη του Δημάρχου ή η εν τυφλό αντιπολίτευση. Σκοπός του τοπικού είναι να ακούει τους πολίτες της κάθε πόλης ή κοινότητας και να μεταφέρει τα προβλήματα τους στο δημοτικό συμβούλιο ή στο Δήμαρχο, με μοναδικό σκοπό την επίλυσή τους. Επίσης πρέπει να προτείνουν λύσεις ή νέα έργα που θα διευκολύνουν την καθημερινότητα των πολιτών, γιατί υποτίθεται το τοπικό συμβούλιο γνωρίζει καλύτερα τις τοπικές ανάγκες κάθε κοινότητας ή πόλης. Ας ακολουθήσουν και τα άλλα τοπικά , το τοπικό των Γαργαλιάνων και κάτι ίσως αλλάξει..Πρέπει να καταλάβουν οι κύριοι και κυρίες στα τοπικό συμβούλια ότι εκλέχθηκαν για να δώσουν λύσεις μέσα από συνεργασίες και προτάσεις. Όχι για να τσακώνονται και να βγάζουν μεταξύ τους τη μικροπολιτική χολή.
    Και πάλι μπράβο στους Γαργαλιάνους. Περιμένουμε αντίστοιχες κινήσεις από Κυπαρισσία και Φιλιατρά.

  3. Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Γαργαλιάνων, για την συγκέντρωση ενημέρωσης των συμπολιτών τους για τα τεκταινόμενα στην Πόλη τους. Προτείνω και καλώ, ως μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Κυπαρισσίας, την Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου κα Καραμπά Μαρίκα, όπως προγραμματισθεί και πραγματοποιηθεί παρομοία συγκέντρωση ενημέρωσης των Συμπολιτών μας Κυπαρισσίας.

  4. Καταρχήν το πλήθος, ήταν στην πλειοψηφία τους ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας, με ολίγον ” Συνεργατική Αριστερά ” .

    Επίσης εμφανίσθηκαν δειλά δειλά και στελέχη του συνδυασμού ” Τριφυλία Ενωμένοι” που ήταν απόντες από την συγκέντρωση της προηγούμενης Τετάρτης προφανώς λόγω παρουσία του Γεωργίου Λεβεντακη.

    Αυτές οι συζητήσεις, είναι ατοπες και εκτός λογικής καθώς η Προεδρία ως θεσμός δεν τιμάται όπως πρέπει με σεβασμό στην Δημοτική Αρχή που εκλέχτηκε και στο λαό των Γαργαλιάνων.

    Επίσης πως θα συζητήσουμε με τον Μένη Καραχάλιο , όταν ήθελε να μετατρέψει την πόλη σ’ ένα απέραντο πανηγύρι Ρομά που μόνο Χάος και Συμφορά θα προκαλούσαν στην πόλη ;

    Πώς θα συζητήσουμε με τον Μένη Καραχάλιο, όταν η θητεία του σχεδόν 10 μήνες τώρα , είναι γενικές – αόριστες ανακοινώσεις και απουσίαζει το Όραμα, το Πλαίσιο Δράσης και η Υλοποίηση;

    Επειδή ήμουν παρών στην συγκέντρωση ( κατά την γνώμη μου φόρουμ διαμαρτυρίας κατά του Γεωργίου Λεβεντακη) , ανέμενα ότι ο κύριος Μένης Καραχάλιος, ενώπιον του Συμβουλίου Γαργαλιάνων και των πολιτών, θα υπέβαλε την ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ του και θα δρομολογήσει την διαδοχή στην Προεδρία που είναι Θεσμός και όχι λαοσυναξεις διαμαρτυρίας κατά του Γεωργίου Λεβεντακη.

  5. Φόρουμ Διαμαρτυρίας κατά του Γεωργίου Λεβεντακη!

    Η λέξη Παραίτηση, προφανώς και δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο των εκλεγμένων Τοπικων Συμβούλων με το συνδυασμό του Δημάρχου.

    Αλλά στις περσινές εκλογές, μείνατε στην 3η θέση και δεν βγήκατε πρώτοι ούτε στην πόλιν των Γαργαλιάνων.

    Δήμαρχε Γεωργιε Λεβεντακη, είσαι ο πιο Αξιος και Ικανός για τους Γαργαλιάνους, μετά την Χρυσή Οκταετία του Σταύρου Καλοφωλιά.

    1. Καλά εσύ ότι θυμάσαι χαίρεσαι μάλλον. Μόλις βλέπεις τον παναγιωτακόπουλο θυμάσαι τον καλοφωλιά δεν εξηγείται αλλιώς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button