Αθλητικά

ΠΑΟ ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ: Αποχωρεί από το πρωτάθλημα της Β’ τοπικής

Αλλάζει ο ποδοσφαιρικός χάρτης της Μεσσηνίας, καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του notosport.gr, ο ΠΑΟ Καλού Νερού θα αναστείλει όπως όλα δείχνουν την λειτουργία του και αποσύρεται από το πρωτάθλημα της Β’ τοπικής!

Όποιες προσπάθειες έγιναν ώστε να αποτραπεί αυτή η δυσάρεστη εξέλιξη, έπεσαν στο κενό, τα μέλη τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου παραιτήθηκαν και ήδη οι ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο δυναμικό της ομάδας έχουν ενημερωθεί.

Ένας ένας λοιπόν αναμένεται να πάρει το δελτίο στα χέρια του και μέχρι την προσεχή Παρασκευή που ολοκληρώνεται η θερινή μεταγραφική περίοδος να επιλέξει που θα συνεχίσει να αγωνίζεται.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια που οδήγησαν σε αυτή την απόφαση τους διοικούντες τον Τριφυλιακό σύλλογο, που μέσα σε λιγότερο από δύο χρόνια αποχωρεί για δεύτερη φορά από τις επίσημες διοργανώσεις της ΕΠΣΜ.

Το ίδιο θυμίζουμε είχε συμβεί και την σεζόν 2022-23 με τον ΠΑΟ Καλού Νερού να αποχωρεί τότε από το πρωτάθλημα της Α’ τοπικής.

Η ομάδα του Καλού Νερού μετά από 4 αγωνιστικές είχε καταφέρει να συγκεντρώσει 2 βαθμούς και ισοβαθμούσε στην 13η θέση με τον ΠΑΟΚ Ασπροχώματος.

notosport.eleftheriaonline.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button