Αθλητικά

Serie A: Έντονα παράπονα και κατάργηση του VAR ζητάει η Λάτσιο

Μετά από ένα παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις η Γιουβέντους ήταν εκείνη που πανηγύρισε στην έδρα της τη νίκη απέναντι στη Λάτσιο με 1-0. Οι φιλοξενούμενοι όμως, είχαν αρκετά παράπονα για τη διαιτησία και δη για την αποβολή του Ρομανιόλι στο 24ο λεπτό, ζητώντας μάλιστα την κατάργηση του VAR στη Serie A.

Να καταργηθεί το VAR ζήτησε η Λάτσιο στη Serie A

Tην ευκαιρία ν’ ανέβει στην πρώτη τριάδα της Serie A έχασε η Λάτσιο, η οποία ηττήθηκε στο Τορίνο από τη Γιουβέντους, χάρις σε αυτογκόλ του Χιλά στο 85ο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο για παραπάνω από 70 λεπτά παιχνιδιού.

Η αποβολή του Ρομανιόλι στο 24ο λεπτό ήταν μία απόφαση που πήρε το VAR και κάλεσε τον διαιτητή που έδειξε τελικά την κόκκινη κάρτα στον Ιταλό αμυντικό. Κάτι που δεν… έκατσε καθόλου καλά στους φιλοξενούμενους που ζητούν τιμωρία αλλά και την κατάργηση του VAR.

“Θα ήθελα να μάθω σε τι χρησιμεύει αυτό το VAR. Ας κάνουμε μια αίτηση για την κατάργησή του γιατί κάνει ανυπολόγιστη ζημιά αυτή τη σεζόν, όχι μόνο στη Λάτσιο“, σχολίασε αρχικά ο αθλητικός διευθυντής της Λάτσιο, Άντζελο Φαμπιάνο και συνέχισε.

“Ο Ντάγκλας Λουίζ, λίγο πριν το γκολ, γρονθοκόπησε τον Πάτρικ, αλλά το VAR δεν επενέβη και οι εικόνες είναι εκεί. Ο ίδιος ο Ντάγκλας κάνει ένα σκληρό τάκλιν στον Ροβέλα και πάλι δεν επεμβαίνει. Το κάνει όμως στο επεισόδιο της αποβολής του Ρομανιόλι όπου ο διαιτητής τον είχε δει καθαρά από το γήπεδο.

Ο Φαμπιάνι απάλλαξε τον διαιτητή του γηπέδου από κάθε ευθύνη γιατί θεώρησε ότι ήταν δύσκολο να το δεις με την μπάλα να παίζει. Το θέμα του Ντάγκλας είναι μια γροθιά, είναι βίαιη συμπεριφορά, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν τιμωρείται.

Νιώθουμε διστακτικοί. Ο διαιτητής σε αυτήν την περίσταση δεν έχει καμία σχέση με αυτό, έκανε ένα υπέροχο παιχνίδι. Είναι στην αίθουσα VAR όπου πρέπει να μου εξηγήσει τι εκτιμούν γιατί δεν τιμωρείται ο Ντάγκλας;

Αν κάνω λάθος σε μια μεταγραφική αγορά, ο πρόεδρός μου θα με διώξει. Τότε θα πρέπει να επιβάλουν κυρώσεις σε αυτούς τους κυρίους που αποφασίζουν από εκεί. Θα πρέπει να πάρουν δύο μήνες άδεια.”

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button