Αθλητικά

Επιστρέφει στις νίκες ο Ατρόμητος, ανοίγει το ματς στο Βίγο

Μετά από δύο εβδομάδες επιστρέφουν και πάλι οι αναμετρήσεις στα top Πρωταθλήματα και ήδη υπάρχουν αρκετά ενδιαφέροντα ματς σήμερα. Στη Σούπερ Λιγκ, ο Ατρόμητος κόντρα στον Παναιτωλικό έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες, ενώ στην Ισπανία η Ρεάλ πάει για ακόμα ένα ανοιχτό ματς με γκολ.

Διαβάστε εύκολα και απλά το κουπόνι στοιχήματος μέσω κινητό και παράλληλα δείτε ποιο είναι το νέο διαδικτυακό καζίνο live που λειτουργεί νόμιμα!

287. Τζένοα – Μπολόνια (16:00)

Εκκίνηση με Ιταλία και Σέριε Α. Η Τζένοα δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι, έχοντας πανηγυρίσει μόλις μια νίκη στο Πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα ενώ είναι εμφανές ότι έχει επηρεαστεί από τις αποχωρήσεις κομβικών παικτών το καλοκαίρι. Ούτε η Μπολόνια κάνει την καλύτερη σεζόν αλλά σίγουρα αποτελεί ανώτερο σύνολο από τη γηπεδούχο. Μπορεί η φιλοξενούμενη αυτή τη φορά να πάρει το τρίποντο, επιλογή το διπλό στο 2.18.

319. Φούλαμ – Άστον Βίλα (17:00)

Περνάμε στο καλύτερο Πρωτάθλημα του κόσμου την Πρέμιερ και στο Λονδίνο όπου η Φούλαμ υποδέχεται την Άστον Βίλα. Οι γηπεδούχοι αναμένεται να κάνουν ένα ακόμα αδιάφορο πρωτάθλημα, με στόχο την γρήγορη παραμονή και όχι κάτι περισσότερο. Από την άλλη η Άστον Βίλα, παρ’ ότι παίζει Τσάμπιονς Λιγκ ανταποκρίνεται μια χαρά. Πιο μπροστά οι φιλοξενούμενοι που αδικούνται από το σετ αποδόσεων. Θα πάμε με το 2DB στο 2.00.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις – ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button