Τοπικά Νέα

Με μεγάλη συμμετοχή η συνάντηση των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Τριφυλίας

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή η συνάντηση των εκπροσώπων των Συλλόγων Γονέων και κηδεμόνων του δήμου Τριφυλίας, την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου, στο Λύκειο Φιλιατρών ύστερα από πρόσκληση της προσωρινής Διοίκησης της Ένωσης Γονέων και κηδεμόνων του δήμου Τριφυλίας.

Στη συνάντηση έγινε πλούσια συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τα προβλήματα που απασχολούν σήμερα τους συλλόγους και γενικά τη δημόσια εκπαίδευση κι εκφράστηκε η αναγκαιότητα όσο περισσότεροι Σύλλογοι Γονέων γίνεται, να εκλέξουν αντιπροσώπους για την Ένωση Γονέων στις επικείμενες εκλογές των Συλλογων και να αναδείξουν το νέο Δ.Σ.της Ένωσης, το οποίο με μεγαλύτερη ισχύ θα αναδείξει και θα διεκδικήσει λύσεις στα υπάρχοντα προβλήματα των σχολείων μας. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν και μέλη της Ομοσπονδίας Ενώσεων Γονέων Πελοποννήσου, όπου μετέφεραν πλούσια πείρα και είπαν πως θα βοηθήσουν με κάθε τρόπο στην προσπάθεια που γίνεται.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button