Τοπικά Νέα

Καλαμάτα: Έσπασαν αυτοκίνητο με βαριοπούλα και τραυμάτισαν γυναίκα με μωρό

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Καλαμάτα, όταν σε ένα όχημα στο οποίο επέβαινε ένα ζευγάρι μαζί με το 11 μηνών βρέφος τους στο ύψος του Δημαρχείου Καλαμάτας και είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά η νεαρή μητέρα.

Σύμφωνα με το protothema.gr, όλα έγιναν μέρα- μεσημέρι της Τρίτης, όταν ένα όχημα στο οποίο επέβαιναν τρεις Ρομά έκλεισε τον δρόμο σε αυτό του ζευγαριού των ομοφύλων τους και οι δυο από τους επιβάτες άρχισαν να το χτυπούν άγρια με μια βαριοπούλα προκαλώντας φθορές.

Η τρομοκρατημένη μητέρα πήρε το μωρό στην αγκαλιά της και βγήκε στον δρόμο ζητώντας βοήθεια. Όμως, ο τρίτος Ρομά έβαλε μπροστά το αυτοκίνητό του και την χτύπησε σωριάζοντάς την στο έδαφος!

Οι δράστες μπήκαν βιαστικά στο αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση, καταφέρνοντας να εξαφανιστούν παρά το γεγονός ότι οι άνδρες της Αστυνομία ξεκίνησαν άμεσα αναζητήσεις. Οι έρευνες για τον εντοπισμό τους συνεχίζονται, ενώ η τραυματισμένη γυναίκα διακομίστηκε στο νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί κάταγμα στο πόδι.

Σχετικά Άρθρα

2 Σχόλια

  1. Η μόνη λύση είναι η κατάργηση της αναστολής σε εγκλήματα που γίνονται εκ προθέσεως..κλοπές,ξυλοδαρμοί,ληστείες κλπ,γιατί οι ποινές να είναι αναστελλουσες; Μόνο για τα εξ’ αμελείας αδικήματα να υπάρχει αναστολή. Οι αστυνομικοί πιάνουν πάντα τους ίδιους και τους ίδιους…ασχολούνται μόνιμα με τους Ρομά…αυτό κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσει…

  2. Και για να προλάβω…δεν είναι δικαιολογία το ότι δεν έχουμε φυλακές να τους βάλουμε. Για τους μετανάστες γέμισε η Ελλάδα camp. Να φτιαχτούν camp βραχείας κρατήσεις κρατουμένων, έτσι ώστε να φιλοξενούν κρατούμενους που καταδικάζονται για πλημμελήματα ελαφριά, έτσι ώστε να εφαρμόζεται ο νόμος. Φυλάκιση 1,2,3 μηνών να γίνεται εκεί και να μην αναστέλλεται. Μόνο έτσι κατά τη γνώμη μου ίσως δούμε μια καλυτέρευση στις κλοπές και στα λοιπά ” ελαφριά ” αδικήματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button