Τοπικά Νέα

Γαργαλιάνοι: Παρουσία Λεβεντάκη η συνέλευση του Α.Σ. Γαργαλιάνων για το δρόμο της Αγίας Παρασκευής (βίντεο)

Στην χθεσινοβραδινή Γενική Συνέλευση του Αγροτικού Συλλόγου Γαργαλιάνων το παρών έδωσε και ο δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης ο οποίος ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους σχετικά με τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν για την κατασκευή του δρόμου της Αγίας Παρασκευής.

Ο κ. Λεβεντάκης σε προηγούμενη συνάντηση που είχε με τους ιθύνοντες του συλλόγου είχε ζητήσει να βρεθούν οι παρόδιοι ιδιοκτήτες στο δρόμο της Αγίας Παρασκευής προκειμένου να γίνει μία συνεννόηση για να κοπούν κάποια δέντρα για να γίνει ο δρόμος. Όπως είπε ο κ. Λεβεντάκης το έργο είναι ύψους 1 εκ. ευρώ και επέλεξε να γίνει στην πόλη το Γαργαλιάνων, ενώ μέχρι το τέλος Οκτωβρίου να δοθεί το πράσινο φως από τους ιδιοκτήτες περίπου 73 ελαιόδεντρων για να κοπούν, σημειώνοντας ότι στο συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν προβλέπονται απαλλοτριώσεις. Όπως τόνισε ο δήμαρχος σε διαφορετική περίπτωση το έργο θα πάει σε άλλη δημοτική ενότητα της Τριφυλίας.

Ο δρόμος θα είναι πλάτους 5 μέτρων, θα στρωθεί με άσφαλτο ενώ θα γίνουν και οι απαραίτητες εργασίες για την απορροή των ομβρίων υδάτων. Επιπλέον, για τα δέντρα που θα κοπούν ο Δήμος μπορεί να αναλάβει τα έξοδα προκειμένου αυτά να με τα φυτευτούν σε άλλο σημείο που θα τους υποδεχτεί.

Θλιβερό ήταν το γεγονός πως μόλις ένας εκ των ιδιοκτητών βρέθηκε στη βιβλιοθήκη των Γαργαλιάνων ο οποίος μάλιστα, συμφώνησε να κοπούν εφτά δέντρα από το χωράφι του προκειμένου να γίνει ο δρόμος.

 

Δείτε βίντεο:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button