Αθλητικά

Μάικλ Τζόρνταν: Αδιανόητη ανατροπή με το δολοφόνο του πατέρα του -“Ίσως έχει μπει φυλακή λάθος άνθρωπος”

Απίστευτο κι όμως αληθινό, με τις νέες πληροφορίες από την Αμερική να αναφέρουν πως ίσως ο άνθρωπος που μπήκε στη φυλακή πριν 28 χρόνια για τη δολοφονία του πατέρα του Μάικλ Τζόρνταν, Τζέιμς, ήταν ο λάθος και όλα βρίσκονται σε τεντωμένο σχοινί.

Ανατροπή στη δολοφονία του πατέρα του Μάικλ Τζόρνταν, Τζέιμς

Η δολοφονία του Τζέιμς Τζόρνταν – πατέρα του Μάικλ – το 1993 είχε συγκλονίσει τον παγκόσμιο χάρτη του αθλητισμού και όχι μόνο. Μετά από αρκετούς μήνες φαίνεται πως βρέθηκε ο δράστης του εγκλήματος και καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη.

The Death of James Jordan | News Coverage | 1993 | Michael Jordan's Father

Πλέον όμως, φαίνεται πως τα πράγματα είναι διαφορετικά, καθώς ο δικαστής της υπόθεσης, Γκρέγκορι Γουίκς, ζήτησε την αποφυλάκιση του Γκριν όπως υποστηρίζουν αμερικάνικα δημοσιεύματα σχολιάζοντας πως η συγκεκριμένη υπόθεση τον έχει… στοιχειώσει.

Judge in murder case of Michael Jordan's father asks parole board to release convicted killer

Οι σκέψεις του δικαστή είναι πολλές τα τελευταία χρόνια και φαίνεται πως βασίζεται κυρίως στο γεγονός πως ο άνθρωπος που έκανε την αιματολογική ανάλυση στον τόπο του εγκλήματος τότε, δεν ανέφερε ποτέ στην κατάθεσή του ότι τα ευρήματα ήταν αρνητικά. Ο 18χρονος τότε Γκριν είχε υποστηρίξει στην κατάθεση του πως ο παιδικός του φίλος, Λάρι Ντεμέρι, του είχε εμπιστευτεί πως θα πήγαινε σε μία συναλλαγή ναρκωτικών και πως γύρισε κάποιες ώρες αργότερα για να του ζητήσει το πτώμα του αδικοχαμένου Τζέιμς Τζόρνταν.

Man says he will prove he didn't kill Michael Jordan's dad

Από τη πλευρά του όμως, ο Ντεμέρι όταν κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ανέφερε πως ο Γκριν ήταν εκείνος που τράβηξε τη σκανδάλη τον πατέρα του Μάικλ Τζόρνταν, γεγονός που έπαιξε τον πλέον καταλυτικό ρόλο στην καταδίκη του πάλαι ποτέ φίλου του.

Όλα αυτά έχουν δημιουργήσει μία αναταραχή στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, καθώς όπως γίνεται αντιληπτό αν ο Γκριν τελικά αποφυλακιστεί, υπάρχει η πιθανότητα να ανοίξει ξανά η υπόθεση της δολοφονίας του Τζόρνταν 31 χρόνια μετά από το συμβάν.

 

Judge in Michael Jordan father murder trial pleas for killer's release

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button