Τοπικά Νέα

Κάλεσμα πολιτών Δημοτικής Κοινότητας Γαργαλιάνων

Ανακοίνωση του Προέδρου της Κοινότητας Γαργαλιάνων Αριστομένη Καραχάλιου

ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ
Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες, σας περιμένουμε την Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 19:30 στη Μπρίσκειο δημοτική βιβλιοθήκη, για να σας ενημερώσουμε για την πορεία του τοπικού συμβουλίου, από αρχή του έτους ως σήμερα. Επίσης θα θέλαμε να συζητήσουμε μαζί σας τα διάφορα προβλήματα που απασχολούν την πόλης μας.
Σας παρακαλούμε να ανταποκριθείτε στο κάλεσμα μας.
ΤΑ ΜΕΛΗ
ΤΟΥ
ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ

 

Σχετικά Άρθρα

5 Σχόλια

  1. Και τι ακριβώς θα ειπωθεί;

    Ένας απολογισμός έναντι ανύπαρκτων έργων και δράσεων;

    Έναντι προτάσεων για την ενίσχυση της Εμποροπανήγυρης των Γαργαλιάνων για δωρεάν παραχώρηση θέσεων, για ανυπαρξία κανόνων Υγιεινής και Ασφάλειας;

    Όπου σήμερα κύριε Πρόεδρε Μένη Καραχάλιο, είστε συγκαταβατικός και πράος και την επαύριο της Συνεδρίασης θα είστε εναντίον στον Δήμαρχο;

    Κύριε Πρόεδρε Μένη Καραχάλιο, την Δευτέρα το βράδυ αναμένω την παραίτηση σου και την εκκίνηση των διαδικασιών Εκλογής Νέου Προέδρου της Κοινότητας των Γαργαλιάνων .

  2. Χρειάζεται να γίνει η συγκέντρωση ώστε και ο απολογισμός ώστε να είναι ενήμεροι οι πολίτες των Γαργαλιάνων.
    Αξίζει να αναφερθούν ονομαστικά τα μέλη του τοπικού συμβουλίου σχετικά με την παραπάνω συγκέντρωση ώστε να γνωρίζουν οι δημότες εάν συμφώνησαν όλα τα μέλη του συμβουλίου και γενικά ποιοί ήταν υπέρ και ποίοι κατά.
    Και από ποια ποιον συνδυασμό.
    Μακάρι να ακουστούν όλα τα υπέρ και τα κατά προς ενημέρωση του λαού των Γαργαλιάνων.
    Ώστε να υπάρχει μια σωστή και καλή συνεργασία πάντα προς όφελος των ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ .

  3. Να μας πείτε τη στάση σας όταν πήρε ο Δήμαρχος τα 700 χιλιάρικα του costa navarino που προοριζόταν για το τουριστικό και το γηπεδο Γαργαλιάνων. Αλλά και τη στάση των Δημοτικών συμβούλων των Γαργαλιάνων ονομαστικά

  4. Στην αρχή ξεκινήσατε αρκετά καλά και για αυτό πήρατε και συγχαρητήρια. Μετά όμως ήρθαν οι κατραπακιές από το Λεβε που έδειξε ότι δεν σας υπολογίζει και εσεις δεν αντιδράσετε καθόλου ούτε όταν σας πήρε τα χρήματα από τον Κωνσταντακοπουλο που ήταν αποκλειστικά για τον πρώην Δήμο Γαργαλιάνων,ούτε όταν δεν σας έλαβε υπ’οψη για το θέμα του πανηγυριού και τέλος ούτε για το Δρόμο της Αγ.Παρασκευής σας έλαβε υπόψιν του αφου όχι μόνο δίνει τις αρμοδιότητες στον Αγροτικό συνεταιρισμό να συνομιλήσει με τους ιδιοκτήτες αλλά ούτε τον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου δεν άφησε ο Δήμαρχος να κάτσει στα έδρανα της συνεδρίασης αλλά σας είχε στο ακροατήριο απαξιώνοντας την παρουσία και των τριών μελών σας που ήταν εκεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button