Ελλάδα

Σαντορίνη: Λεωφορείο κόλλησε σε απότομη στροφή -Κατέβασαν τους τουρίστες και τους μετέφεραν με ΙΧ στο λιμάνι

Κυκλοφοριακό πρόβλημα προκλήθηκε στη Σαντορίνη, όταν ένα τουριστικό λεωφορείο ακινητοποιήθηκε, σε απότομη στροφή κοντά στο λιμάνι.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, το λεωφορείο είχε κατεύθυνση από το λιμάνι της Σαντορίνης προς τα Φηρά, όμως κάποια στιγμή σε μια απότομη και ανηφορική στροφή, το λεωφορείο κόλλησε εκεί με αποτέλεσμα να κλείσει όλος ο δρόμος και έτσι κανένα όχημα να μην μπορέσει να περάσει από το σημείο. Οπως φαίνεται στο βίντεο του ίδιου μέσου η πίσω δεξιά ρόδα έχει κολλήσει εκτός δρόμου, ενώ το πίσω αριστερά μέρος του λεωφορείου έχει σκαλώσει στο οδόστρωμα.

Επιβίβασαν τον κόσμο σε ΙΧ έτσι ώστε να μην χάσουν το πλοίο

Παράλληλα υπήρχαν και άλλα λεωφορεία τα οποία είχαν κατεύθυνση προς το λιμάνι τα οποία δεν μπορούσαν να περάσουν, ενώ οι επιβαίνοντες έπρεπε να προλάβουν το πλοίο. Τότε τους κατέβασαν όλους μαζί με τις αποσκευές τους και τους παρέλαβαν με ΙΧ που βρίσκονταν από την άλλη πλευρά του λεωφορείου, αλλά όσοι δεν χωρούσαν κατευθύνθηκαν στο λιμάνι με τα πόδια.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button