Τοπικά Νέα

Δρόμος Φιλιατρά – Γαργαλιάνοι: “Κάντο” (;) σαν το δρόμο Γαργαλιάνοι – Ρωμανός…

Ο δρόμος Γαργαλιάνοι – Φιλιατρά, ένα σημαντικό έργο υποδομής για την περιοχή, συνεχίζει να καθυστερεί, προκαλώντας μεγάλη δυσαρέσκεια στους κατοίκους και τους επαγγελματίες της περιοχής… με πολλούς από αυτούς να εκφράζουν ανησυχίες μήπως καθυστερήσει όσο ο δρόμος Γαργαλιάνοι – Ρωμανός (για διαφορετικούς λόγους όμως).

Η ολοκλήρωση του έργου θα μπορούσε να βελτιώσει σημαντικά την κυκλοφορία και την οικονομική δραστηριότητα, διευκολύνοντας την πρόσβαση μεταξύ των δύο πόλεων, αλλά οι καθυστερήσεις δημιουργούν έντονες ανησυχίες.

Οι πολίτες αναφέρουν ότι η αργοπορία αυτή δεν έχει μόνο οικονομικές επιπτώσεις, αλλά και κοινωνικές, καθώς οι καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση του δρόμου εμποδίζουν την ανάπτυξη και δυσχεραίνουν τη μετακίνηση κατοίκων, αγροτών τουριστών και εμπορευμάτων.Εντωμεταξύ ο δρόμος Φιλιατρά – Μαραθόπόλη, ο οποίος δέχεται πλέον όλο τον κυκλοφοριακό φόρτο είναι ένας ακόμη επικίνδυνος δρόμος, πολύ στενός και με πολλά επικίνδυνα σημεία.

Η τοπική κοινωνία ζητά από τους αρμόδιους φορείς να επιταχύνουν τις διαδικασίες για την ολοκλήρωση του έργου, τονίζοντας πως η περαιτέρω καθυστέρηση θα πλήξει σημαντικά την ανάπτυξη της περιοχής.

Ορισμένοι πολίτες εκφράζουν την άποψη ότι χρειάζεται καλύτερος συντονισμός από την πλευρά των αρμόδιων αρχών και επισημαίνουν πως τέτοια κρίσιμα έργα δεν πρέπει να καθυστερούν, ιδιαίτερα σε μια εποχή που η βελτίωση των υποδομών είναι αναγκαία για την πρόοδο και την ανάπτυξη.

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button