Ελλάδα

Λάρισα: Άγριο επεισόδιο στην κεντρική πλατεία – Τον κυνήγησε και του πέταξε τσιμεντόλιθο – BINTEO

Άγριο σκηνικό βγαλμένο από ταινία εκτυλίχθηκε μπροστά στα έκπληκτα μάτια διερχομένων, χθες, το βράδυ της Πέμπτης στο κέντρο της Λάρισας, όταν δύο άντρες λογομάχησαν έντονα, με τον ένα να παίρνει στο κατόπι τον δεύτερο, χωρίς μάλιστα να διστάσει να εκτοξεύσει προς το μέρος του ακόμα και τσιμεντόλιθο.

Θύμα απάτης 59χρονος στην Λάρισα – Πήγε να επενδύσει σε κρυπτονομίσματα και του άρπαξαν 34.000 ευρώ

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του οnlarissa.gr, το συμβάν έλαβε χώρα λίγο μετά τις 11 το βράδυ, όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, οι δύο άνδρες άρχισαν να καβγαδίζουν έντονα εκτοξεύοντας ύβρεις, στον πεζόδρομο της οδού Παπαναστασίου.

Γρήγορα τα «αίματα άναψαν», με τους εμπλεκόμενους να ξεκινούν κυνηγητό προς την κεντρική πλατεία, με τον έναν μάλιστα εκ των δύο να μην διστάζει να αρπάξει τσιμεντόλιθο από τα οδικά έργα που εκτελούνται στη συμβολή των οδών Κύπρου και Παπαναστασίου και να το εκτοξεύσει προς τη μεριά του δεύτερου, με τη βολή του ευτυχώς να μην βρίσκει τον στόχο της.

Δείτε το βίντεο:

Σταθμός της Άμεσης Δράσης, έχοντας ενημερωθεί για το συμβάν, έσπευσε στο σημείο, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να εντοπίσει τους δύο εμπλεκομένους, οι οποίοι διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button