Αθλητικά

Παναθηναϊκός AKTOR: Βαριά πρεμιέρα στο νέο ΟΑΚΑ με το… μυαλό στον τραγικό θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ

Η “πράσινη” οικογένεια όπως και σύσσωμος ο ελληνικός αθλητισμός έχει βυθιστεί σε βαρύ πένθος με τον τραγικό και σοκαριστικό θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ. Υπό τη… σκιά της απώλειας του διεθνή αμυντικού που άφησε την τελευταία του πνοή στα 31 του χρόνια, ο Παναθηναϊκός AKTOR κάνει πρεμιέρα στο ανανεωμένο ΟΑΚΑ όπου θα υποδεχθεί την Μπάγερν Μονάχου (21:15, Novasports 4) για την 2η αγωνιστική της Euroleague και θα κάνει τα… αποκαλυπτήρια του υπερσύγχρονου glass floor.

Παναθηναϊκός AKTOR: Το ματς με την Μπάγερν, ο Μπάλντοκ και το εντυπωσιακό glass floor

Το κλίμα είναι βαρύ και αβάσταχτο στην “πράσινη” οικογένεια με τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR φυσικά έσπευσε να επικοινωνήσει με την Euroleague προκειμένου να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή πριν από το τζάμπολ της αναμέτρησης με την Μπάγερν Μονάχου στο ανανεωμένο πια ΟΑΚΑ για την 2η αγωνιστική της Euroleague. Ένα σημαντικό ματς για το “τριφύλλι” ου θέλει να ζευγαρώσει τις νίκες του στην διοργάνωση μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου.

Πλήθος κόσμου αναμένεται να κατακλύσει τις εξέδρες για να παρακολουθήσει το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του Παναθηναϊκού ΑΚTOR αλλά και να πάρει την… γεύση από το ανανεωμένο πλέον ΟΑΚΑ το οποίο εντυπωσιάζει. Από τις “πινελίες” με τα πράσινα καθίσματα μέχρι το υπερσύγχρονο glass floor το οποίο “κόβει” την ανάσα. Μια πρωτοποριακή κίνηση του “τριφυλλιού” που είναι η πρώτη ομάδα που τοποθετεί το γυάλινο δέπεδο, με τους παίκτες, το τεχνικό τιμ να ετοιμάζονται να βιώσουν κάτι μοναδικό για τα δεδομένα του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Εργκίν Αταμάν δεν θα έχει στη διάθεση του τον Κώστα Αντετοκούνμπο που παραμένει στα πιτς λόγω τραυματισμού όμως συμπεριέλαβε στα πλάνα του τον Ομέρ Γιουρτσεβέν ο οποίος έχασε τις δυο τελευταίες προπονήσεις της ομάδας του λόγω ενοχλήσεων που τον ταλαιπωρούσαν, δεν βρίσκεται στο 100% και μένει να φανεί το κατά πόσο θα τον χρησιμοποιήσει.

 

Η συλλητήρια ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τον Τζορτζ Μπάλντοκ

Σύσσωμη η οικογένεια του Παναθηναϊκού θρηνεί για την απώλεια του Τζορτζ Μπάλντοκ που βρέθηκε νεκρός στην πισίνα της κατοικίας του στη Γλυφάδα, με την “πράσινη” ΚΑΕ να εκφράζει μέσω ανακοίνωσης της τα ειλικρινά της συλλυπητήρια και την οδύνη στην οικιγένεια και τους οικείους του διεθνή παίκτη που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 31 ετών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

“Η οικογένεια του Παναθηναϊκού θρηνεί τον αδόκητο χαμό του ποδοσφαιριστή του Συλλόγου μας, Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 31 ετών.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR εκφράζει την οδύνη και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του”.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button