Τοπικά Νέα

Ο Αγροτικός Σύλλογος Γαργαλιάνων για τα «ραβασάκια» σε 190.000 αγρότες

Δείτε τι αναφέρει ανακοίνωση του Αγροτικού Συλλόγου Γαργαλιάνων

Δίκαιη αναστάτωση και αγανάκτηση έχουν προκαλέσει τα «ραβασάκια» σε 190.000 αγρότες σε όλη τη χώρα και στην Τριφυλια. Μας καλούν να επιστρέψουμε ως αχρεωστήτως καταβληθέντα ποσά που λαβαμε το 2022. Με τη σειρά μας καλούμε την Κυβέρνηση να σταματήσει εδώ και τώρα αυτή την απαράδεκτη διαδικασία και τους αγρότες να μην επιστρέψουν ούτε ένα ευρώ.
Αν η κυβέρνηση επιθυμεί την ισοτητα και τη δικαιοσύνη να επιτρέψει το 10% απο αυτούς που τους το έκοψε.
Αντίθετα όμως εν μέσω της κορύφωσης της προετοιμασίας της ελαιοκομικής περιόδου αλλά και άλλων αγροτικών εργασιών, έρχονται με μεθόδους μαφίας, εκβιαστικά να μας πουν μετά από τόσες και τόσες περικοπές ότι τους χρωστάμε και από πάνω.
Συνάδελφοι αγρότες τώρα και το επόμενο διάστημα θα πρεπει με ολες μας τις δυνάμεις να σταθούμε έτοιμοι στη διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων επιβίωσης που έχουμε. Με μαζικές αγωνιστικές κινητοποιήσεις, μαζι με τους αγρότες όλης της χώρας θα σταματήσουμε την επίθεση στις τσέπες μας. Αυτός είναι ο μόνος δρόμος που η εμπειρία έχει δείξει ότι μπορεί να φέρνει αποτελέσματα και σε αυτό τον δρόμο πρέπει να πορευτούμε όλοι μαζί ενωμένοι.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button