Τοπικά Νέα

Συνάντηση στην Π.Ε. Μεσσηνίας για το πρόγραμμα της μεταφοράς μαθητών

Συνάντηση για τη μεταφορά μαθητών πραγματοποιήθηκε στην Περιφερειακή Ενότητα χθες, Τρίτη 8 Οκτωβρίου, υπό την Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Στάθη Αναστασόπουλο. Συμμετείχαν οι Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Σιούτη Θεοφανία και κ. Φραγκής Ιωάννης, Διευθυντές σχολικών μονάδων, ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Μεσσηνίας κ. Κάντζας Ιωάννης και οι υπεύθυνοι μεταφοράς μαθητών του ΚΤΕΛ, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες της Διεύθυνσης Διοικητικού – Οικονομικού της ΠΕ Μεσσηνίας.
Συζητήθηκαν ζητήματα που έχουν προκύψει κατά την εξέλιξη του προγράμματος μεταφοράς μαθητών για το τρέχον σχολικό έτους 2024 -2025.
Ειδικότερα τα θέματα που τέθηκαν προς συζήτηση αφορούσαν την έλλειψη συνοδών σε ορισμένα δρομολόγια για μαθητές δημοτικού, τις τυχόν καθυστερήσεις δρομολογίων που έχουν παρατηρηθεί και τέλος το θέμα της επιβίβασης πολιτών σε σχολικά δρομολόγια.
Συζητήθηκαν όλα τα παραπάνω καθώς και άλλα ζητήματα που τέθηκαν από τους διευθυντές, δόθηκαν λύσεις και διευθετήθηκαν θέματα, ενώ υπήρξε δέσμευση για την αντιμετώπιση άμεσα τυχόν προβλημάτων που προκύπτουν κάθε φορά.
Στόχος της συνάντησης ήταν η ασφαλή και έγκαιρη μεταφορά των 4000 μαθητών που καθημερινά μετακινούνται προς και από τις σχολικές μονάδες. Παράλληλα σχεδιάζεται τις επόμενες ημέρες αντίστοιχη συνάντηση για την αντιμετώπιση προβλημάτων μεταφοράς μαθητών με ΤΑΧΙ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button