Πολιτική

Ξεκίνησαν τα παρασκήνια και τα “καυτά” τηλεφωνήματα στο ΠΑΣΟΚ

Έχουν πάρει ήδη “φωτιά” τα επιτελεία των δύο “μονομάχων” στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ, με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στην Αττική, όπου την πρωτιά στον Α’ γύρο πήραν οι Γερουλάνος και Διαμαντοπούλου. Ήδη μάλιστα τα δύο “στρατόπεδα” βάζουν στο “μικροσκόπιο” τις λεγόμενες μεγάλες γειτονιές της Αττικής, όπου, όπως όλα δείχνουν, θα καθορίσουν και το… πού θα κάτσει η μπίλια.

Επικρατεί, λέει, ικανοποίηση στο “στρατόπεδο” Ανδρουλάκη, ενώ ικανοποιημένη είναι και η ομάδα Δούκα. Βέβαια, το στοίχημα είναι κοινό και για τους δύο και δεν είναι άλλο από το να πείσουν όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο να πάει στις κάλπες, την ώρα που ερωτηματικό επικρατεί για το τι θα κάνουν οι λεγόμενες προσωπικές ψήφοι Γερουλάνου και Διαμαντοπούλου στην Αθήνα.

Η εβδομάδα που ξεκίνησε σίγουρα θα έχει πολύ έντονο παρασκήνιο και επαφές, μιας και, όπως λένε πολλοί, με το ΠΑΣΟΚ ποτέ δεν πλήττεις. Πάντως, τα τηλέφωνα και στο νησί έχουν πάρει λέει “φωτιά” ακόμα και από την Κυριακή το βράδυ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button