Αθλητικά

Συγκλονιστική αποκάλυψη για τον Schumacher -Πώς επικοινωνεί ο Γερμανός με την οικογένειά του

Η πρώην γυναίκα του Flavio Briatore περιέγραψε στον Τύπο πώς πραγματοποιείται η επικοινωνία του επτάκις πρωταθλητή της F1 με την οικογένειά του.

Λίγο μετά τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο Michael Schumacher έδωσε το «παρών» στον γάμο της κόρης του, Gina, έρχονται στο προσκήνιο νέες πληροφορίες για τον επτάκις πρωταθλητή της Formula 1.

Μιλώντας σε ειδησεογραφικό Μέσο, η Elisabetta Gregoraci, η πρώην γυναίκα του Flavio Briatore, του «αφεντικού» του Σούμι όταν αγωνιζόταν με τα χρώματα της Benetton, επισήμανε ότι αυτός «δεν μπορεί να μιλήσει και επικοινωνεί μόνο με τα μάτια. Μόνο τρεις άνθρωποι μπορούν να τον επισκεφτούν και γνωρίζω ποιοι είναι. Μετακόμισαν στην Ισπανία και η γυναίκα του δημιούργησε ένα νοσοκομείο σε αυτό το σπίτι».

Εδώ και αρκετά χρόνια η οικογένεια του Michael Schumacher προσπαθεί να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την υγεία του πρώην αστέρα της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Μια αντίστοιχη προσπάθεια έγινε προ ολίγων ημερών και στον γάμο της Gina, με την οικογένεια να ζητάει στους καλεσμένους να παραδώσουν τα κινητά τους τηλέφωνα στους ανθρώπους ασφαλείας, έτσι ώστε να μην είναι εφικτό να τραβήξουν φωτογραφίες του Michael και στη συνέχεια αυτές να διαρρεύσουν στον Τύπο.

Η μοναδική φωτογραφία από τον γάμο δημοσιεύθηκε από την ίδια την Gina στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, και ποζάρει στην αγκαλιά της συζύγου της.

Θυμίζουμε ότι η ζωή του Schumacher άλλαξε στις 29 Δεκεμβρίου του 2013, όταν τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι καθώς έκανε σκι στις γαλλικές Άλπεις.

Ένα από τα μοναδικά άτομα που μπορούν να επισκέπτονται τον θρύλο της F1 είναι ο Jean Todt, με τον οποίο είχε ιδιαίτερα στενές σχέσεις καθόλη τη διάρκεια συνύπαρξής τους στις τάξεις της Ferrari.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button