Ελλάδα

Συναυλία για Τέμπη: Γιατί ζητάνε το αντίτιμο των 15 ευρώ

Τους λόγους για τους οποίος αποφασίστηκε να μπει το αντίτιμο των 15 ευρώ στην συναυλία για τα Τέμπη, που πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου στο Καλλιμάρμαρο, ανακοίνωσε η Πρόεδρος του Συλλόγου Πληγέντων Δυστυχήματος των Τεμπών, Μαρία Καρυστιανού.

Μεταξύ των ηχηρών διαφωνιών για το εισιτήριο των 15 ευρώ, έχει υπάρξει εκείνη του Νίκου Πλακιά – ο οποίος έχασε στα Τέμπη τις δίδυμες κόρες του, Θωμαή και Χρύσα, καθώς και την ανιψιά του, Αναστασία. Μάλιστα, η αντιγνωμία επί του αντιτίμου απέκτησε προσωπική χροιά, με τη Μαρία Καρυστιανού να στέλνει εξώδικο στον Νίκο Πλακιά.

«Ευχαριστούμε όλους τους συντελεστές και κάθε έναν που θα τη στηρίξει με οποιονδήποτε τρόπο για τη βέβαιη επιτυχία της, όσο και αν ορισμένοι εύχονται και επιδιώκουν συστηματικά το αντίθετο» καταλήγει η ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι έχουν κληθεί και συμμετέχουν αφιλοκερδώς οι καλλιτέχνες: Φοίβος Δεληβοριάς, Κοινοί Θνητοί, Σωκράτης Μάλαμας, Θανάσης Παπακωνσταντίνου και Τάνια Τσανακλίδου.

Η ανακοίνωση:

Με την συναυλία – εκδήλωση στο Καλλιμάρμαρο επιχειρούμε να κλιμακώσουμε την δράση μας κατά της λήθης, σε ό, τι αφορά τα γεγονότα της τραγικής απώλειας ανυποψίαστων για την επικινδυνότητα του σιδηρόδρομου συγγενών, φίλων και συμπολιτών μας, όπως και τον τραυματισμό δια βίου πολλών άλλων.
Επιπλέον δε, εκτός από το γεγονός ότι ο Σύλλογος μας συνεχώς γιγαντώνεται και αριθμητικά σε ότι αφορά τα μέλη του, βέβαιο είναι ότι με την δράση του εκφράζει όλο και περισσότερο τους διαχρονικούς πόθους όλων των Ελλήνων για Αλήθεια, Ελευθερία και Δικαιοσύνη, γι’ αυτό και συσπειρώνει την εθελοντική στράτευση ανθρώπων υψηλού φρονήματος εντός και εκτός της πατρίδας μας, οι οποίοι, Έλληνες και μη, αγωνίζονται για να μην επικρατήσει το Άδικο.
Στόχος μας είναι επίσης με το αντίτιμο του εισιτηρίου (τμήμα του οποίου, αφαιρουμένων των εξόδων αποτελεί ουσιαστικά δωρεά των καλλιτεχνών για την ενίσχυση της δράσης μας) κάθε πολίτης που θα συμμετέχει να μπορεί να συμβάλει και στην πραγμάτωση των καταστατικά διακηρυγμένων στόχων του Συλλόγου μας και πρωτίστως την οικονομική ενίσχυση των συγγενών των θυμάτων και των τραυματιών που τους προωθούν.
Έτσι συμβολικά όλοι γινόμαστε ένα και καθένας όλοι, για το καλό του συνόλου, ως μόνη βέβαιη εγγύηση ότι παρόμοιο τραγικό γεγονός δεν θα ξανασυμβεί.

Ευχαριστούμε όλους τους συντελεστές και κάθε έναν που θα την στηρίξει με οποιοδήποτε τρόπο για την βέβαιη επιτυχία της, όσο και εάν ορισμένοι εύχονται και επιδιώκουν συστηματικά το αντίθετο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button