Τοπικά Νέα

Κυπαρισσία: Άγνωστοι έσβησαν με μαύρο σπρέι το όνομα του Π. Κατσιβελα από προτομή

Άγνωστοι έσβησαν με μαύρο σπρέι την επιγραφή στη βάση που αναφέρει: «Ανηγέρθη επί δημαρχίας Παναγιώτη Α. Κατσίβελα 2019» από την προτομή του Βελισσάριου Κορένσιου, που βρισκεται στον προαύλιο χώρο της Αίθουσας Πολιτισμού «Αλέκος Παπαδόπουλος» στην Κυπαρισσία.

Τα αποκαλυπτήρια της προτομής έγιναν λίγες μέρες πριν από την εκπνοή της δημαρχοντίας Κατσίβελα, το πρωί της Κυριακής 25 Αυγούστου 2019.

Σχετικά Άρθρα

3 Σχόλια

  1. Δεν έγινε τώρα, δεν έγινε πριν λίγες μέρες, αλλά πριν 3-4 χρόνια, επί αντιδημαρχίας της κ. Παναγιωτοπούλου, όταν ψήφιζαν εκεί για τις αρχαιρεσίες στον Σ΄ύλλογο Φίλων Νοσοκομείου. Η υπογράφουσα είναι ο δράστης, και είχε ενημερώσει λίγο πριν το συμβάν , την κ. Χάιδω Παναγιωτοπούλου, Αντιδήμαρχο, πως είναι λάθος να γράφει με μεγάλα γράμματα ποιός ήτανε Δήμαρχος όταν μπήκε το άγαλμα, ενώ δεν υπάρχει καν το όνομα του γλύπτη. Η κ. Αντιδήμαρχιος συμφώνησε πως είναι λάθος,. Την ευθύνη για την νόμιμη (και φαινομενικ΄ώς παράνομη) πράξη αναλαμβάνει η υπογράφουσα:
    Αθηνά Αντωνοπούλου.
    Περισσότερα στο site : στα χωριά μας γρήγορα
    , και αναζητήστε την λέξη: Βελισάριος .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button