Αθλητικά

Σοκ στο NBA: Ο Γκρίφιν σταματάει το μπάσκετ στα 21 για να γίνει ιερέας

Οι πληροφορίες που ήθελαν τον Έι Τζέι Γκρίφιν να αποσύρεται από το επαγγελματικό μπάσκετ σε ηλικία μόλις 21 ετών επιβεβαιώθηκαν.

 

Ο Αμερικανός άσος αποφάσισε να ακολουθήσει έναν εντελώς διαφορετικό δρόμο, αφού όπως ο ίδιος ανακοίνωσε θα γίνει ιερέας.

«Εγκαταλείπω το μπάσκετ για να ακολουθήσω τον Ιησού. Ξέρω ότι μπορεί στα μάτια πολλών αυτό να φαντάζει παράξενο, αλλά θέλω να σας πω ότι είμαι ενθουσιασμένος που θα υπηρετήσω τον Θεό με όλο μου το είναι.

Αφήνοντας το μπάσκετ θα μπορέσω να το κάνω και να γίνω ιερέας, ώστε να αφοσιωθώ στον Κύριο με όλη μου την καρδιά», ανέφερε ο Έι Τζέι Γκρίφιν.

Έπειτα από μία ελπιδοφόρα ρούκι χρονιά (2022/23) με τους Ατλάντα Χοκς στο NBA, όπου είχε 8.9 πόντους και 2.1 ριμπάουντ μέσο όρο με 39.1% στα τρίποντα σε 20 λεπτά συμμετοχής, ο 21χρονος γκαρντ αγωνίστηκε μόλις σε 20 παιχνίδια την περσινή σεζόν.

Αιτία, πέρα από κάποιους τραυματισμούς, η τραγωδία που χτύπησε την οικογένεια του Γκρίφιν, αφού έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το ανιψάκι του, γεγονός που τον συγκλόνισε και δεν μπόρεσε να ξεπεράσει ποτέ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button