Αθλητικά

Το δεύτερο ακριβότερο μπάτζετ της Super League 2 διαθέτει η Καλαμάτα

Σε αφιέρωμά του στη Super League 2, το Gazzetta.gr, βασιζόμενο στην transfermarkt, κατέγραψε τους προϋπολογισμούς των ομάδων και τη …χρηματιστηριακή αξία των ποδοσφαιριστών.

Η ΑΕ Λάρισα είναι στην κορυφή της σχετικής λίστας με μπάτζετ 6.025.000 ευρώ, ενώ στο Νότιο Όμιλο, «ηγείται» η Καλαμάτα, με 6.000.000 ευρώ.

«Αν και φαβορί για την άνοδο η αξία της Καλαμάτας έχει μειωθεί κατά 350.000 ευρώ.
Μεγάλη πτώση στην αξία αγοράς σημειώθηκε για τον νεοαποκτηθέντα Βολιβιανό επιθετικό Αλγκαρανάζ, ο οποίος εντάχθηκε στη Μαύρη Θύελλα αυτό το καλοκαίρι, βλέποντας την αξία του να πέφτει από 750.000 € σε 600.000 €.

Οι άλλοι παίκτες που έχουν χάσει σε αξία είναι οι Βασιλαντωνόπουλος, Μπακαγιόκο, Ξενιτίδης, Ριένστρα, Παμλίδης, Μορέιρα και Ντίγκινι».

Αντίθετα, σημειώνεται, ότι ο Αναστασόπουλος, ο οποίος επιστρέφει στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο αφού πέρασε την περσινή σεζόν στη Γ’ Εθνική με την Εράνη Φιλιατρών και την Κόρινθο, επιστρέφει σε αξία 150.000 €.

Στη 2η θέση είναι η Κηφισιά, με 5.500.000 ευρώ και απομένει να δούμε κατά πόσο οι αριθμοί λένε την αλήθεια και τα χρήματα κάνουν τις ομάδες…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button