Πολιτιστικά - Εκδηλώσεις

“Γυναίκες της Μεσσηνίας: Ενώνουμε Δυνάμεις για μια Βιώσιμη Κοινότητα!”

Αγαπητοί φίλοι της Κοιν.Σ.Επ «Φάος» και του House by Phaos,

Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στην ανοιχτή εκδήλωση που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος (Σ.Ε.Γ.Ε.) με την υποστήριξη του Ιδρύματος Καπετάν Βασίλη & Κάρμεν Κωνσταντοπούλου, τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου, στις 19:30 μ.μ., στον πολυχώρο Phaos (Σφακτηρίας 18) στην Καλαμάτα.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η παρουσίαση της νέας Ενεργειακής Κοινότητας, την οποία σχεδιάζει ο Σ.Ε.Γ.Ε με την υποστήριξη του Ιδρύματος και στην οποία προσκαλούνται οι γυναίκες της περιοχής να ενημερωθούν και να εξετάσουν τη δυνατότητα συμμετοχής τους. Στόχος της πρωτοβουλίας αυτής είναι η ενδυνάμωση των τοπικών κοινοτήτων και η προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης μέσω της συμμετοχής σε ενεργειακά έργα.

Η εκδήλωση θα παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το πώς μπορούν οι γυναίκες να συνεισφέρουν στην ενέργεια και να συμμετέχουν σε ένα έργο που αποσκοπεί στην περιβαλλοντική και οικονομική ευημερία της περιοχής.

Απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες της Μεσσηνίας και της ευρύτερης περιοχής της Πελοποννήσου, με στόχο την ενημέρωση και εκπαίδευσή τους σχετικά με τις νέες πρωτοβουλίες στον τομέα των Ενεργειακών Κοινοτήτων.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Αναμένουμε με ανυπομονησία την παρουσία σας σε αυτό το σημαντικό γεγονός που αποβλέπει στην ενίσχυση των γνώσεων μας και στην ανάπτυξη μιας πιο βιώσιμης και φιλικής προς το περιβάλλον κοινότητας.

Η δράση υποστηρίζεται από το Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button