Ελλάδα

Λαμία: Μεγαλόσωμος σκύλος επιτέθηκε σε 2χρονο – Η θυσία της γιαγιάς

Ένα ακόμη περιστατικό επίθεσης αδέσποτου σκύλου σε μικρό παιδί καταγράφηκε στη Λαμία, αργά το απόγευμα της Τρίτης (24/9).

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το lamiareport.gr, το δυσάρεστο συμβάν σημειώθηκε περί τις 7:30’ το απόγευμα στην οδό Κισσάβου, στο ύψος του 20ου Νηπιαγωγείου, όταν ένας μεγαλόσωμος σκύλος επιτέθηκε σε παιδί 2 ετών.

Ο σκύλος επιτέθηκε στο παιδάκι, κάτι που αντιλήφθηκε η γιαγιά του εγκαίρως και μπήκε αυτή μπροστά, με αποτέλεσμα να δεχτεί εκείνη το δάγκωμα και να τραυματιστεί ελαφρά. Κατέφυγε μάλιστα σε ιδιωτικό ιατρείο για τις πρώτες βοήθειες, ενώ ενημέρωσε και την αστυνομία.

Όπως δήλωσε η γυναίκα στο τοπικό μέσο αλλά και άλλοι πολίτες που μένουν κοντά, στο σημείο έχουν βρει καταφύγιο δύο μεγαλόσωμα σκυλιά, δίπλα ακριβώς στο νηπιαγωγείο θέτοντας καθημερνά σε κίνδυνο τα διερχόμενα νήπια. Μάλιστα η συγκεκριμένη επίθεση δεν είναι η πρώτη και έχουν δαγκώσει κι άλλα άτομα.

Αυτή ήταν η δεύτερη καταγεγραμμένη επίθεση αδέσποτου μέσα σε μόλις 5 ημέρες, καθώς την Πέμπτη 19/9, δικυκλιστής είχε δεχτεί δάγκωμα στο πόδι από μεγαλόσωμο σκύλο στην 10η Πάροδο Τυμφρηστού.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button