Ελλάδα

Αεροδρόμιο «Μακεδονία»: Γεωργιανός δάγκωσε αστυνομικό ‑ «Ντρεπόμουν να κατεβάσω το εσώρουχο»

Ένας Γεωργιανός που είχε μπει παράνομα στη χώρα «ξεσκεπάστηκε» μέσα από έναν τυπικό έλεγχο στοιχείων στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

 

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, το βράδυ της Τρίτης 17 Σεπτεμβρίου ο 30χρονος άνδρας έφτασε στο αεροδρόμιο για να ταξιδέψει για τη χώρα του και, όταν ενημερώθηκαν οι αστυνομικοί ότι βρισκόταν παράνομα στην Ελλάδα επιχείρησαν να κάνουν τον απαραίτητο έλεγχο και στη συνέχεια να τον συλλάβουν με τον άνδρα από την Γεωργία να αντιδράει έντονα και επιθετικά.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ο 30χρονος άρχισε να τσατίζεται και προσπάθησε να χτυπήσει τους αστυνομικούς που επιχειρούσαν να του περάσουν χειροπέδες. Μάλιστα, στη συνέχεια δάγκωσε τον συνάδελφό τον αστυνομικό στο πόδι.

«Ντρεπόμουν να κατεβάσω το εσώρουχο»
Στην απολογία του ο 30χρονος ισχυρίστηκε ότι δεν είχε πρόβλημα με τους αστυνομικούς, αλλά αντιδρούσε γιατί δεν καταλάβαινε τι γινόταν.

«Με πήγαν σε ένα δωμάτιο. Ο αστυνομικός μου είπε να βγάλω τα παπούτσια και τα κορδόνια μου, να κατεβάσω το παντελόνι και το εσώρουχό μου. Τους είπα ότι ντρέπομαι και δεν ήθελα να κατεβάσω το εσώρουχο, ήταν τέσσερα άτομα στο δωμάτιο. Δε καταλάβαινα τι γινόταν και δε γνώριζα τη γλώσσα», υποστήριξε.

Αξίζει να σημειωθεί πως στον 30χρονο επιβληθηκε ποινή φυλάκισης 29 μηνών από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης. Μάλιστα, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο 30χρονος βρίσκεται στην Ελλάδα, καθώς ο ίδιος ανέφερε ότι στη χώρα ζει η σύντροφός του.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button