Lifestyle

Τα Ζώδια του Σαββάτου 21.09

Τα Ζώδια του Σαββάτου 21.09.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ, σήμερα σκέφτεσαι αρκετά το οικονομικό σου κομμάτι, καθώς έχεις ένα άγχος. Από τη μία φαίνεται πως είσαι σε φάση να οργανώσεις καλύτερα κάποια επαγγελματικά σου βήματα και να βελτιώσεις σημαντικά το εισόδημά σου, τόσο μέσα από διαπραγματεύσεις όσο και μέσα από νέες γνωριμίες και επαφές που κάνεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Από την άλλη, υπάρχει ένα άγχος πως ίσως ξεφεύγεις από αυτά που θέλεις εξαιτίας της καθημερινότητας και αυτό σου δημιουργεί μια ανασφάλεια. Καλό είναι να προσέξεις τις κινήσεις και τις επιλογές που κάνεις για κάποια οικονομικά ζητήματα, καθώς υπάρχει ένα παρασκήνιο που μπορεί να δημιουργήσει «εκπλήξεις».

Ταύρος
Ταύρε μου, η μέρα σου ξεκινά με μια κάπως ανάμεικτη ενέργεια. Από τη μία η διάθεσή σου δεν είναι και η καλύτερη, καθώς υπάρχουν αρκετά πράγματα που πρέπει να τακτοποιήσεις μέσα στη μέρα, όχι όμως με τον τρόπο που θέλεις και αυτό σε πιέζει, ενώ τα κάποια πρώτα αποτελέσματα από τις μέχρι τώρα κινήσεις σου φαίνεται να σε μπερδεύουν για το πώς πρέπει να κινηθείς παρακάτω. Από την άλλη, έχεις πολλές ιδέες που θέλεις να επικοινωνήσεις και ο τρόπος που μπορείς να τις οργανώσεις σήμερα φαίνεται να σου δίνει αρκετές ευκαιρίες για να τις βελτιώσεις περισσότερο παράλληλα. Από το μεσημέρι και μετά κυνηγάς κάπως περισσότερο την αυτονομία σου.

Δίδυμοι
Δίδυμέ μου, σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία να πάρεις το χρόνο σου και να φροντίσεις τον εαυτό σου, αλλά και την ψυχολογία σου. Οι καταστάσεις που υπάρχουν γύρω σου φαίνεται να σε φορτίζουν συναισθηματικά, αν και μπορεί να παίρνεις ένα σημαντικό feedback έμμεσα για το πώς βλέπουν οι άλλοι τις κινήσεις που κάνεις. Υπάρχει μια κυκλοθυμική διάθεση κι εκεί που θα είσαι οκ μπορεί να νευριάσεις εύκολα. Σε αυτό θα βοηθήσει η ξεκούραση αλλά και η αίσθηση ότι σε καταλαβαίνουν οι άλλοι. Οι προσεκτικές κινήσεις μπορεί να ανοίξουν ευκαιρίες εκεί που δεν το περιμένεις στο επαγγελματικό σου. Μην το πάρεις αψήφιστα και μην αφήσεις το χρόνο να περάσει για να το σκεφτείς.

Καρκίνος
Καρκίνε μου, σήμερα χρειάζεται να δώσεις βάση σε αυτά που σου λένε οι φίλοι σου. Ενώ όλα μπορεί να ξεκινήσουν από απλές συζητήσεις που δε θα κάνουν κάποια αίσθηση, μπορεί να εξελιχθούν σε σημαντικές και να πάρεις τις απαντήσεις που χρειάζεσαι αυτή την περίοδο σε πολλά που σε απασχολούν. Σίγουρα θα πείτε πολλά μεταξύ σας και κάποια από αυτά δε θα σου αρέσουν ή θα σε προβληματίσουν. Στάνταρ θα δυσκολευτείς να δεις τα λάθη σου. Το προσπαθείς όμως. Από την άλλη, θέλω να είσαι προσεκτικός σε επαγγελματικές κινήσεις που κάνεις σήμερα. Φαίνεται να επηρεάζεσαι σημαντικά από τους γύρω σου, και δεν έχεις καταλάβει πως κάποιοι από αυτούς δεν είναι και τόσο αθώοι…

Λέων
Λέοντα, σήμερα καλό είναι να δώσεις βάση στις εξελίξεις γύρω σου και να εστιάσεις στο πόσο μπορεί να επηρεάζεσαι από αυτές. Το ίδιο ισχύει και για την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω. Μπορεί να είσαι σε καλό δρόμο για να κλείσεις συμφωνίες ή για να ξεκινήσεις κάποιες που φαίνονται αρκετά κερδοφόρες, θα χρειαστεί όμως να διατηρήσεις ένα χαμηλό προφίλ και να ακούσεις με προσοχή όλα αυτά που έχει να σου πει η απέναντι πλευρά. Καλό είναι να μην ανοιχτείς με έξοδα σήμερα. Επίσης, αν υπάρξει κάτι που θα σου δημιουργήσει ανασφάλεια, προσπάθησε να το διοχετεύσεις κάπως παραγωγικά και μην αναλωθείς σε αναλύσεις και σκέψεις που θα το μεγεθύνουν μέσα στο κεφάλι σου.

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε, έχεις τη διάθεση να κάνεις κάποιες αναθεωρήσεις σε πιστεύω και πεποιθήσεις που έχεις μέχρι σήμερα. Υπάρχουν πολλά που πλέον δε σε εξυπηρετούν ή που φαίνεται να σε ζορίζουν ψυχολογικά και θέλεις να τα ξεφορτωθείς. Μπορείς και βλέπεις κάπως πιο καθαρά τις καταστάσεις, ωστόσο η στάση που έχουν κάποιοι από τους συνεργάτες σου μπορεί να σε μπερδέψουν ή να σε οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα. Είναι σημαντικό να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και να προσέξεις, γιατί πολύ καλοθελητές θα προσπαθήσουν να σε παρασύρουν. Γενικά, η διάθεσή σου φαίνεται να είναι κάπως περίεργη και θέλω να φανείς διαλλακτικός, ακόμα κι αν δεν δίνεις βάση σε αυτά που ακούς.

Ζυγός
Ζυγέ μου, σήμερα χρειάζεται να βάλεις κάπως καλύτερες βάσεις και να δεις τα πράγματα κατάματα. Είναι δύσκολο, γιατί οι φοβίες και οι ανασφάλειες ξυπνούν και δημιουργούν ένα περίεργο κλίμα. Έχεις την ευκαιρία να φτιάξεις το πρόγραμμά σου και να κάνεις τις δουλειές σου πιο εύκολα, αν και χρειάζεται να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και να προσέξεις τα λαθάκια και τις παγιδούλες που στήνονται στη δουλειά. Έχεις κάποιες εσωτερικές σκέψεις που δημιουργούν προβληματισμούς και μια εσωτερική ταραχή, ενώ ο εκνευρισμός μπορεί να σε κάνει απρόβλεπτο. Γενικά, είσαι σε μια φάση υπερανάλυσης και μεγέθυνσης των καταστάσεων μέσα στο κεφάλι σου.

Σκορπιός
Σήμερα, Σκορπιέ, χρειάζεται να λάβεις σοβαρά υπόψη σου το κλίμα που επικρατεί με τους συναδέλφους σου. Υπάρχει μια ένταση και μια αναμπουμπούλα που ανεβάζει τους τόνους και δεν αφήνει τις καταστάσεις να εκτυλιχθούν ομαλά. Χρειάζεται να βάλεις σε μια σειρά τις δουλειές σου και να δεις πώς μπορείς να συνεργαστείς με τους απέναντι, προκειμένου να κλείσεις τις δουλειές σου. Έχεις την υποστήριξη των φίλων σου, αν και κάποιοι θα βρεθούν να σου την πουν και να σου επισημάνουν κάποια λαθάκια που κάνεις. Είναι σημαντικό να κρατήσεις κάποιες ισορροπίες και να βρεις τη χρυσή τομή με τους απέναντι. Μην κολλάς στις διαφορές που έχεις με τους άλλους.

Τοξότης
Τοξότη μου, σήμερα εστιάζεις περισσότερο σε θέματα της καθημερινότητας και σε δουλειές που έχεις να κάνεις μέσα στη μέρα. Είναι σημαντικό να δείξεις πως μπορείς να θεωρηθείς αξιόπιστος και μπορούν να σου αναθέσουν κάποια περισσότερα πράγματα, κάποια από τα οποία πιο είναι και πιο εμπιστευτικά. Από το πρωί υπάρχει μια διάθεση να κρατήσεις δυνάμεις και να οργανώσεις την ψυχολογία σου για να αντέξεις, ενώ από την άλλη δε θέλεις να μπεις και σε καλούπια. Είναι πολύ σημαντικό να αξιοποιήσεις όσο καλύτερα μπορείς τις πληροφορίες που λαμβάνεις από το περιβάλλον σου, ενώ μια καλή λύση για να ξεσπάσεις, είναι και το γυμναστήριο ή η σωματική άσκηση γενικότερα.

Αιγόκερως
Σήμερα, Αιγόκερέ μου, υπάρχει μια δημιουργική διάθεση και η εργατικότητά σου είναι ένα μέσο για εκφραστείς και να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό. Από τη μία έχεις κάποιους στόχους και με τη φιλοσοφία σου να βλέπεις τις καταστάσεις, μπορείς να αναλύσεις τα δεδομένα που έχεις πολύ εύκολα. Αυτό που θέλει προσοχή είναι η επικοινωνία σου σήμερα. Το ότι έχεις κάτι που συγκεκριμένο στο μυαλό σου δε σημαίνει πως μπορούν να το δουν και οι άλλοι και αυτό σε ενοχλεί και ανεβάζεις τους τόνους. Μπορεί να κάνεις στοχευμένα σχόλια και να παραμένεις συγκεντρωμένος, ωστόσο είναι σημαντικό να κατανοήσεις πως δεν είναι όλοι το ίδιο και να μην έχεις παράλογες απαιτήσεις.

Υδροχόος
Υδροχόε, άλλη μια μέρα που εστιάζεις στην κατάσταση στο σπίτι και προσπαθείς να βάλεις σε μια σειρά τα οικονομικά και τους λογαριασμούς που πρέπει να καλύψεις. Υπάρχει στην ατμόσφαιρα μια αβεβαιότητα και μια πληθώρα πληροφορίων που δε σε αφήνει να δεις τα πράγματα καθαρά και παρά τον καλό προγραμματισμό που κάνεις μέσα στη μέρα, αυτό δε φαίνεται να υποχωρεί εύκολα. Τουλάχιστον μέχρι το μεσημεράκι. Σίγουρα αν αποφασίζεις να συζητήσεις για αυτά που σε αγχώνουν θα δεις πως εύκολα μπορεί αν βρεθεί λύση και να τα βάλεις όντως σε μια σειρά. Προσπάθησε να μην είσαι απόλυτος σε αυτά που λες και άκου και την απέναντι πλευρά όμως, για να υπάρξει και μια κάποια ισορροπία.

Ιχθύες
Σήμερα, Ιχθύ μου, έχεις έναν περίεργο τρόπο σκέψης και προσπαθείς να βάλεις σε μια σειρά τα πράγματα. Ναι μεν μπορείς να οργανώσεις το μυαλό σου και να κατανοήσεις κάπως καλύτερα το πόσο σημαντική είναι η δομή που χρειάζεται να ακολουθήσεις, από την άλλη όμως έχεις μια τάση φυγής που δε σε αφήνει να ηρεμήσεις. Ζορίζεσαι με τα τόσα που έχεις να κάνεις και αυτό δε το διαχειρίζεσαι εύκολα. Η υποστήριξη που έχεις από συνεργάτες και συναδέλφους μπορεί εύκολα να σε βγάλει από το αδιέξοδο, αρκεί να το θέλεις και να προσπαθήσεις κι εσύ από πλευράς σου. Τώρα κάποιες διαφωνίες θέλουν λίγο προσοχή στον τρόπο που απαντάς. Δε θέλουν όλοι να σε μειώσουν.

athensvoice.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button