Πελοπόννησος

Αναστάτωση στον Πύργο από έκρηξη στο κέντρο της πόλης


Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε τα ξημερώματα στον Πύργο, όταν στο κέντρο της πόλης, ακούστηκε ένας εκκωφαντικός θόρυβος έκρηξης.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες μιλώντας στο www.patrisnews.com, άγνωστοι δράστες -που επέβαιναν σε ένα όχημα, πέντε λεπτά τις από τις 2:00, πέταξαν στην οδό Πατρών, στο διάζωμα, μία βολίδα κρότου λάμψης, η οποία και έσκασε λίγα δευτερόλεπτα αργότερα.

Πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι άγνωστοι πέταξαν την βολίδα σε σημείο που ήταν παρκαρισμένο το αυτοκίνητο ενός νεαρού άνδρα, χωρίς ωστόσο κανείς να γνωρίζει εάν πρόκειται για κάποια σύμπτωση ή όχι.

Όλες οι μαρτυρίες αρχικά έκαναν λόγο για βόμβα, μιας και ο ήχος της έκρηξης παρέπεμπε σε τέτοιου είδους έκρηξη.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν σημειώθηκαν ζημιές, ούτε στο όχημα αλλά ούτε και στα καταστήματα της περιοχής, ενώ είναι ευτύχημα πως δεν περνούσε κανείς εκείνη την ώρα από το σημείο, λόγω του περασμένου της ώρας.

Πάντως, μέχρι και την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, δεν έχει καταγγελθεί τίποτα στις αρχές.

Όπως και να ΄χει, πρόκειται για έναν πρωτόγνωρο -για την περιοχή- περιστατικό που μόνο αναστάτωση και φόβο έεχει προκαλέσει στους κατοίκους της πόλης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button