Κόσμος

ΗΠΑ: Έφηβη εκτελεί τη μητέρα της και στέλνει άνετη SMS από την κουζίνα του σπιτιού της ‑ Δείτε βίντεο

Το σοκαριστικό βίντεο που παρουσιάζει μια 14χρονη κοπέλα να παίζει με το κινητό της στην κουζίνα του σπιτιού της στο Μισισιπί, ενώ λίγα δευτερόλεπτα πριν έχει εκτελέσει τη μητέρα της, προβλήθηκε στο δικαστήριο κατά τη διάρκεια της δίκης της. Η Κάρλι Γκρεγκ εμφανίστηκε ενώπιον των δικαστών, κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 40χρονης μητέρας της και την απόπειρα δολοφονίας του πατριού της, στις 19 Μαρτίου.

Στο βίντεο, η έφηβη κοπέλα διακρίνεται να μπαίνει στην κουζίνα, να περπατά πάνω-κάτω στο διάδρομο και στη συνέχεια να εξαφανίζεται για λίγο από την κάμερα πριν επιστρέψει, κρατώντας κάτι πίσω από την πλάτη της και κοιτάζοντας μέσα στην κουζίνα. Στη συνέχεια, περπατά ξανά εκτός κάμερας προς την αντίθετη κατεύθυνση, λίγο πριν ακουστούν τρεις πυροβολισμοί. Μετά τον πρώτο πυροβολισμό, ακούστηκε μια γυναίκα να ουρλιάζει και ακολούθησε σιγή.

Λίγες στιγμές αργότερα, η Γκρεγκ φαίνεται να κάθεται χαλαρά σε ένα σκαμνί κοντά στον πάγκο της κουζίνας και να στέλνει μηνύματα στο τηλέφωνό της, ενώ τα δύο σκυλιά της παρακολουθούσαν. Η μητέρα της, η καθηγήτρια μαθηματικών Άσλεϊ Σμάιλι είχε πυροβοληθεί θανάσιμα στο πρόσωπο, ενώ σύμφωνα με τους εισαγγελείς, η κοέλα χρησιμοποίησε το τηλέφωνο της μητέρας της για να στείλει μήνυμα στον πατριό της, σε μια προσπάθεια να τον γυρίσει στο σπίτι.

«Πότε θα γυρίσεις σπίτι γλυκιέ μου;» έγραφε το μήνυμα, σύμφωνα με τη δικογραφία και όταν εκείνος επέστρεψε, η 14χρονη τον πυροβόλησε, τραυματίζοντάς στον στον ώμο. Ο πατριός της κατάφερε να της πάρει το όπλο, πριν τον πυροβολήσει ξανά και στη συνέχεια η κοπέλα έφυγε τρέχοντας από το σπίτι.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, η Γκρεγκ είχε στείλει νωρίτερα μήνυμα σε μια από τις φίλες της, ζητώντας της να πάει στο σπίτι λόγω «έκτακτης ανάγκης». Όταν έφτασε, η 14χρονη φέρεται να τη ρώτησε «αν είχε ξαναδεί ποτέ νεκρό σώμα» και την οδήγησε στο πτώμα της μητέρας της.

Ο πατριός από την πλευρά του, είπε στην κατάθεσή του πως η Γκρεγκ ήταν κάποτε ένα «γλυκό κοριτσάκι», αλλά έμοιαζε εκείνη την ημέρα σαν «να είχε δει έναν δαίμονα».

Στο δικαστήριο κατέθεσε, επίσης, ψυχίατρος που παρακολούθησε την 14χρονη, τονίζοντας πως, κατά τη γνώμη του, η Γκρεγκ «είχε απώλεια μνήμης» για 90 λεπτά την ημέρα της εγκληματικής της πράξης. Επιπλέον, πρόσθεσε πως η κοπέλα του ανέφερε ότι είχε «ακουστικές ψευδαισθήσεις» για χρόνια πριν από το έγκλημα, αλλά οι φωνές στο κεφάλι της δεν την είχαν ποτέ «διατάξει» να κάνει κάτι. Ακόμη, του είχε εκμυστηρευτεί ότι είχε αρχίσει να καπνίζει μαριχουάνα, αρκετές φορές την εβδομάδα και ανησυχούσε ότι η μητέρα της θα το μάθαινε.

Η 14χρονη κατηγορείται για δολοφονία, απόπειρα δολοφονίας και αλλοίωση αποδεικτικών στοιχείων και αντιμετωπίζει ποινή ισόβιας κάθειρξης αν κριθεί ένοχη. Η ομάδα υπεράσπισης προσπαθεί να «παίξει» το χαρτί της ψυχικής διαταραχής, στην προσπάθεια να πετύχει μικρότερη ποινή.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button