Lifestyle

Τα Ζώδια της Πέμπτης 19.09

Τα Ζώδια της Πέμπτης 19.09.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ μου, από το πρωί υπάρχει ένα περίεργο κλίμα και μια αίσθηση ότι δεν μπορείς να κινηθείς και να κάνεις όλα αυτά που θέλεις. Οικονομικά ζητήματα και αλλαγές σε κάποια προγραμματισμένα που είχες, μέσα στη μέρα αλλάζουν εκεί που δεν το περίμενες. Από την άλλη, κάποια οικογενειακά θέματα φαίνεται πως φτάνουν σε ένα αδιέξοδο και από αντίδραση κινείσαι παρορμητικά και με εκνευρισμό. Το απόγευμα υπάρχει ένα θέμα επικοινωνίας στη δουλειά και μπορεί να χρειαστεί να προσαρμόσεις εκ νέου το πρόγραμμά σου, για να προλάβεις να τα τακτοποιήσεις όλα. Ίσως κακοκαρδίσεις κάποιους από τους συναδέλφους, γιατί δεν είναι αρκετός ο χρόνος για να βοηθήσεις κι εκείνους όσο περίμεναν.

Ταύρος
Σήμερα, Ταύρε μου, χρειάζεσαι αποστάσεις και ξεκούραση. Υπάρχει ιδιαίτερη ένταση από το πρωί που δύσκολα μπορείς να τη διαχειριστείς. Θέλεις το χώρο σου, για να μπορέσεις να κάνεις τα δικά σου. Αυτό που πρέπει να κάνεις μέσα στη μέρα όμως είναι να ξεκουραστείς και να περιποιηθείς τον εαυτό σου περισσότερο. Κάποιες συζητήσεις που θα κάνεις θα έχουν αποκαλύψεις που θα σε φουντώσουν αρκετά και θα πεις πολλά χωρίς φίλτρο. Προσπάθησε να είσαι ψύχραιμος και να μην αναλωθείς σε καταστάσεις που δε βγάζουν πουθενά. Κάποιες ιδέες που έχεις ίσως δεν προχωρούν και αυτό σε προβληματίζει. Καλό είναι να παρατηρήσεις την κατάσταση και να μην εστιάσεις στο ποιος φταίει για αυτό.

Δίδυμοι
Δίδυμε, σήμερα υπάρχουν πολλά στο κεφάλι σου και μπερδεύεσαι στο τι πρέπει να επιλέξεις. Κάποιες επαγγελματικές εξελίξεις έρχονται να δημιουργήσουν μια εσωτερική ένταση και μια τάση να θέλεις να αποκοπείς από κάποιες καταστάσεις στη δουλειά που σου δημιουργούν μια ένταση, έναν εκνευρισμό ή που δε σε αφήνουν να ηρεμήσεις. Καλό είναι να προσέξεις τι αποφάσεις θα πάρεις, καθώς κινείσαι παρορμητικά και ριψοκίνδυνα, χωρίς να λαμβάνεις υπόψη σου το παρακάτω. Συζητήσεις με την οικογένεια θα φέρουν διαφωνίες και ίσως νιώσεις πως δεν ξέρεις ποια είναι η καλύτερη επιλογή για σένα. Γενικά, κράτα αποστάσεις από οτιδήποτε σε ενοχλεί-στενοχωρεί-απογοητεύει, γιατί μπορεί να παρασυρθείς και να οδηγηθείς σε κινήσεις που δε τις σκέφτεσαι και πολύ σήμερα.

Καρκίνος
Καρκίνε μου, κάποιες επαγγελματικές καταστάσεις που προκύπτουν μέσα στη μέρα χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς μπορεί να εκτεθείς με τις αποφάσεις που θα πάρεις για να τις τακτοποιήσεις και να «τραυματίσεις» την εικόνα σου. Σίγουρα είναι δικαίωμά σου να κινηθείς όπως θέλεις – γιατί κάτι τέτοιο σκέφτεσαι τώρα που το διαβάζεις – το θέμα όμως είναι πως οι σπασμωδικές σου αποφάσεις δεν θα σε φέρουν εκεί που θέλεις. Τώρα, κάποιες συζητήσεις θα χρειαστούν περαιτέρω επεξήγηση, γιατί υπάρχουν διλήμματα που θα σε μπερδέψουν. Καλό είναι να αλλάξεις τη στάση σου σε κάποια ζητήματα και αν το θέλεις πάρε τις αποστάσεις σου από άτομα που δε νιώθεις πως είναι πρόθυμα να σε υποστηρίξουν. Απλά άκου αυτούς που ξέρεις ότι θα σου μιλήσουν αντικειμενικά και ειλικρινά.

Λέων
Παρατηρείς τις καταστάσεις γύρω σου, Λέοντα, σήμερα και δεν ξέρεις αν είσαι στο σωστό δρόμο. Αυτό που θέλεις είναι να οριστικοποιηθούν κάποια πράγματα στα επαγγελματικά σου, όμως οι κινήσεις που πρέπει να κάνεις φέρνουν και σήμερα έναν εκνευρισμό και μια ανασφάλεια, έστω και για λίγο μέσα στη μέρα. Καλό είναι να δώσεις βάση σε κάποιες συζητήσεις που κάνεις για οικονομικά ζητήματα, καθώς θα βρεθείς μπροστά σε δύο επιλογές και θα χρειαστεί να αποφασίσεις. Όλο αυτό το συναίσθημα και ο εκνευρισμός που συσσωρεύεις μέσα σου, σήμερα μπορεί να γίνει το μπαμ και να υπάρξουν ρήξεις. πρόσεξε την ψυχολογία σου και μην ασχολείσαι με τα πάντα, γιατί διογκώνονται στο κεφάλι σου και ζορίζεσαι ακόμα περισσότερο.

Παρθένος
Οικονομικά ζητήματα που σκάνε από εκεί που δεν το περιμένεις σήμερα, Παρθένε, έρχονται στο προσκήνιο και σε αναγκάζουν να μπεις σε διαπραγματεύσεις. Δεν είναι εύκολο και η ένταση που δημιουργείται είναι αρκετή. Από την άλλη, χρειάζεται να αλλάξεις τη στάση σου σε κάποια πράγματα και διευρύνεις τους ορίζοντές σου σημαντικά, για να δεις και κάποιες άλλες εναλλακτικές. Καλό είναι να μη βασιστείς σε φίλους, γιατί δεν είναι και σίγουρο ότι θα πράγματι θα σε βοηθήσουν, οπότε μην υπολογίζεις χωρίς τον ξενοδόχο. Αυτό που θέλω να κρατήσεις κατά νου είναι πως κάτι αλλάζει στο οικονομικό σου σήμερα. Αν περιμένεις χρήματα, θα έχεις νέα, ίσως όμως όχι αυτά που πίστευες πως θα λάβεις.

Ζυγός
Ενώ έχεις όλη την καλή διάθεση να έρθεις πιο κοντά με τους συνεργάτες σου σήμερα, Ζυγέ μου, και να προσπαθήσεις να ενισχύσεις τις γέφυρες επικοινωνίας, από το πρωί ακούς διάφορα που σε βάζουν σε υποψίες και σε μια πιο αμυντική στάση. Υπάρχει μια ανταγωνιστική στάση προς το πρόσωπό σου και το αντιλαμβάνεσαι από το πώς σου απαντάνε σε ερωτήσεις που κάνεις ή στο πώς σε αντιμετωπίζουν στο χώρο της δουλειάς σου. Πληροφορίες που φτάνουν στα αυτιά σου σε βάζουν σε δίλημμα για το αν πρέπει να συνεχίσεις να έχεις μια συνεργατική στάση απέναντι στους άλλους ή αν χρειάζεται να κοιτάξεις περισσότερο το συμφέρον σου. Και αυτό είναι κάτι που δε σου αρέσει σαν αίσθηση.

Σκορπιός
Το πρόγραμμα που έχεις κατά νου, Σκορπιέ μου, σήμερα δεν είναι σίγουρο ότι θα μπορέσει να εκτελεστεί όπως θέλεις. Από το πρωί υπάρχει ένας εκνευρισμός και μια περίεργη κινητικότητα που σε προβληματίζει και σε γεμίζει με εκνευρισμό. Κάποιες ασυνεννοησίες με συνεργάτες δημιουργούν εντάσεις και αποστάσεις, ενώ συζητήσεις που ξεκινούν μέσα στη μέρα δημιουργούν έναν εκνευρισμό και αντιδράσεις που μπορεί εύκολα να φέρουν ρήξεις. Βιαστικά συμπεράσματα και αποφάσεις που βασίζονται στο θυμικό σου δε θα οδηγήσουν κάπου. Το απόγευμα, κάποιες διαφωνίες με φίλους δημιουργούν διλήμματα και παράπονα που θα ακούσεις θα σε ενοχλήσουν. Αυτό που θέλω είναι να μιλήσεις όμως, και να αφήσεις στην άκρη αυτό το passiveaggressive που σε κάνει να νιώθεις δυνατός.

Τοξότης
Τοξότη, ενώ θέλεις να εκφραστείς πιο ελεύθερα και να κάνεις πράγματα που θα σε χαλαρώσουν και θα σου δώσουν θετική ενέργεια, αντιλαμβάνεσαι πως θα χρειαστεί να προσπαθήσεις περισσότερο για κάποια επαγγελματικά σου θέματα που φαίνεται να επείγουν για να τακτοποιηθούν. Από το πρωί υπάρχει μια ένταση και οι αλλαγές που προκύπτουν στη δουλειά και το πρόγραμμά σου φέρνουν κάπως τα πάνω-κάτω στη ρουτίνα σου. Τώρα, από τη μία υπάρχει μια ψυχολογική αναστάτωση και μια ένταση που μπορεί να σε οδηγήσει σε αντιδραστικές συμπεριφορές, ενώ συζητήσεις στη δουλειά δημιουργούν διλήμματα και προβληματισμούς. Προσοχή στο πώς αναλύεις αυτά που ακούς όμως.

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, σήμερα έχεις κάποια οικογενειακά ζητήματα που κερδίζουν έδαφος και θα χρειαστεί να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο για να τα τακτοποιήσεις. Ίσως είσαι σε φάση που θέλεις να αλλάξεις σπίτι γενικά; Ή που θέλεις να αλλάξεις τη διακόσμηση; Όλα περνούν σαν ενδεχόμενο. Ίσως να χρειαστεί να δώσεις περισσότερο χρόνο, ειδικά αν εμπλέκεσαι επαγγελματικά με την οικογένεια, για να λυθούν κάποια ζητήματα που κρατάνε τα ζητήματά σου πίσω. Το απόγευμα υπάρχουν συζητήσεις που μπορεί να επηρεάσουν κάποια συμπεράσματα στα οποία έχεις καταλήξει και να θελήσεις να το πιάσεις και πάλι από την αρχή. Κάτι που ίσως σε πάει πίσω στη δουλειά και θα χρειαστεί να φτιάξεις ένα νέο χρονοδιάγραμμα, προκειμένου να χαλαρώσεις από το άγχος που θα σε πιάσει.

Υδροχόος
Υδροχόε, κάποιες συζητήσεις που κάνεις σήμερα σε βάζουν σε σκέψεις και φαίνεται να σε προβληματίζουν αρκετά. Συναισθηματικά είσαι σε μια ένταση και κάποια οικογενειακά σου ζητήματα σε φορτίζουν ακόμα περισσότερο, γιατί νιώθεις πως δε μπορείς να κινηθείς ελεύθερα για να τα λύσεις με τον τρόπο που θέλεις. Τώρα, στη δουλειά υπάρχει κι εκεί μια ένταση και το αντιλαμβάνεσαι από τον τρόπο που επικοινωνείς με τους άλλους. Μια νευρικότητα, ένας εκνευρισμός που δεν οδηγεί κάπου. Μην κάνεις του κεφαλιού σου. Σήμερα δεν είναι η καλύτερη μέρα για να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα, καθώς οι διαπραγματεύσεις που θα γίνουν θα σε μπερδέψουν περισσότερο.

Ιχθύες
Σήμερα, Ιχθύ, νιώθεις πως είσαι σε ένα αδιέξοδο στα οικονομικά σου και θα χρειαστεί να πάρει στροφές το μυαλό σου και να βρεις λύσεις. Δεν είναι εύκολο γιατί δεν έχεις την ψυχραιμία να το κάνεις. Υπάρχει ένταση και το άγχος που νιώθεις δε σε αφήνει να σκεφτείς καθαρά. Κάποια επαγγελματικά σου βήματα σήμερα χρειάζεται να γίνουν με μεγαλύτερη προσοχή και να μην αρπάξεις ευκαιρίες που φαίνεται πως θα δώσουν λύσεις. Επαφές με συνεργάτες σε οδηγούν σε διλήμματα για το τι είναι καλύτερο να κάνεις και μπορεί εύκολα να μπερδευτείς αν δε σκεφτείς καθαρά. Καλό είναι λοιπόν να δεις τα πράγματα κάπως από απόσταση. Στα οικονομικά κινήσου με προσοχή.

athensvoice.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button