Τοπικά Νέα

Θανατηφόρο τροχαίο στην Ε.Ο. Καλό Νερό – Τσάκωνα – Σύγκρουση απορριμματοφόρου με Ι.Χ.

Νεκρός ο οδηγός του Ι.Χ.

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν λίγη ώρα στην Ε.Ο. Καλό Νερό – Τσάκωνα 2 χλμ. πριν το Καλό Νερό όταν αυτοκίνητο συγκρούστηκε με απορριμματοφόρο του Δήμου Τριφυλίας.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και για τον απεγκλωβισμό του αλλοδαπού οδηγού του Ι.Χ. χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής.

Στη συνέχεια ο άνδρας διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση για το συμβάν διενεργείται από την αστυνομία.

Σχετικά Άρθρα

15 Σχόλια

  1. Θα μετράμε νεκρούς και τραυματίες για πολλά χρόνια ακόμα, γιατί ο δρόμος δεν συμφέρει λένε να φτιαχτεί…..

  2. εκει στη τροχαια της κυπαρισσιας ας πιασουν λιγο δουλεια τελειωσε το καλοκαιρι …οι σκουπιδιαριδες πανε μαλλια στο δρομο η αρχη εγινε

  3. Που είναι αυτός ο ΄κύριος και οι ομόδοξοι του (μεταξύ των οποίων και ο δήμαρχος μας) που μας έκανε διάλεξη ότι δεν χρειάζεται νέος δρόμος

  4. Κάποιοι πριν 7 χρόνια αποφάσισαν ότι η τροχαία Κυπαρισσίας δεν έχει λόγο ύπαρξης και πρέπει να καταργηθεί. Για όσους δεν γνωρίζουν τροχαία δεν υπάρχει στην Κυπαρισσία. Υπάρχει μόνο το Τμήμα με ελάχιστους αστυνομικούς…

  5. Silver alert ο Λεβέντης αγνοείται; στα δημαρχείο πάει κάνεις ή έτσι το έχουμε για το Θεαθήναι;
    Δήμαρχε της καρδιάς τους, εσυ γιατί δεν συμμετέχεις σε καμμία αντίδραση για τον δρόμο;

  6. Μου αρέσει που στα σχόλια συνεχίζεται η παράνοια. Αντιλαμβάνεστε ή όχι ότι το 99,99% των τροχαίων οφείλονται στην έλλειψη οδικής παιδείας, δηλαδή : πώς οδηγάει το μέσο οθωμανοβαλκανοειδές ελληνόφωνο δίποδο και σε κατάσταση διατηρεί το όχημα του. Θα το χωνέψετε ότι το πραγματικό πρόβλημα έγκειται στην οδική μας συμπεριφορά ; Θα το χωνέψετε το ότι αυτό που λείπει δεν είναι ένας καινούργιος δρόμος αλλά σοβαρός έλεγχος και σοβαρές κυρώσεις ; Θα συνεχίσετε ακόμα να βάζετε το πραγματικό πρόβλημα κάτω απ’ το χαλί ζητώντας δρόμους με αφορμή κάθε τροχιά ατύχημα; Για κοιτάξτε λίγο γύρω σας , συμπεριλαμβανομένων των καθρεπτών σας. Οδηγάτε πολιτισμένα ; Τα παιδιά σας και τα παιδιά των διπλανών σας , οδηγούν πολιτισμένα; Οδηγούν με ζώνη; Με κράνος ; Αποφεύγουν να τρέχουν σαν αθάνατοι ; Αποφεύγουν να οδηγάνε υπό την επήρεια του οτιδήποτε πέρα από νηφαλιότητας; Επίσης , γιατί δεν βλέπω έστω και δέκα συνεχόμενα μέτρα δρόμου ή πεζοδρομίου χωρίς έστω και ένα σκουπίδι; Ε ; Μήπως θέλετε και αυτόματο σύστημα καθαρισμού ; Και νέα απορριμματοφόρα και νέο έξτρα προσωπικό για να σας καθαρίζει τη σκατοψυχιά και απαιδεψιά απ’ τα οποία πάσχετε ; Ο νέος δρόμος είναι η εφικτή λύση ή κάμερες ραντάρ και ΚΥΡΩΣΕΙΣ και οδική παιδεία ; Τους αξίζετε τους νέους δρόμους με την οδική σας και περιβαλλοντική σας συμπεριφορά; Αυτό το έχετε αναρωτηθεί; Νεοελληνοεβραϊκά ούγκανα. Τριτοκοσμικά κατακάθια. Που έχετε ταυτίσει την ελευθερία με την αναρχία και την ανυπακοή. Ζώα.

    1. Κούρασες, όλα τα τροχαία οφείλονται σε κάποιο λάθος. Αν έχεις σύγχρονο δρόμο τότε η κατάληξη είναι σπανιότερα ο θάνατος.

      1. Μία χαρά στα λέει, οι φαρδείς και σύγχρονοι δρόμοι απαιτούν και συνειδητοποιημένους – οδικά – πολίτες. Όπως λέει και μία παροιμία για τα μεταξωτά βρακιά…ή κάποια άλλη για τον φερετζέ της Μαριορής…

      2. Σχεδόν όλα τα τροχαία οφείλονται σε ανθρώπινη ανευθυνότητα/ηλιθιότητα/ανικανότητα. Κι αυτά τα χαρακτηριστικά δεν επιβραβεύονται κι από πάνω με νέο δρόμο. Αυτά περιορίζονται με ελέγχους-κυρώσεις (και παιδεία σε μακροπρόθεσμη φάση). Πάσχετε από αδυναμία να συγχρονιστείτε με την πραγματικότητα. Δε θα φτιαχτεί ο αυτοκινητόδρομος που φαντάζεστε. Τουλάχιστον για τα επόμενα 20-30 χρόνια με τους υπάρχοντες δρόμους θα είστε. Το καταλαβαίνετε ; Θέλετε λοιπόν να διεκδικήσετε την ασφάλεια που τόσο σας καίει ; Ζητήστε βελτίωση των υπαρχόντων δρόμων, κυρίως με τεχνολογικές/διαδικτυακές επενδύσεις και όχι με νέες εργολαβίες. Εσείς κουράζετε κύριε κυρία Μερκ με το να μας δείχνετε πόσες δεκαετίες πίσω βρίσκεται το οπτικό σας πεδίο. Δόντια δεν είχε η γριά , ζητούσε παξιμάδι , το ξέρετε; Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν κι επιδέξιους κώλους; Το ξέρετε ; Έστω πιλοτικά, δοκιμαστικά, πειραματικά, να επιλεγούν τα 20 πιο επικίνδυνα χλμ Εθνικής οδού της περιοχής μας. Και σε αυτά, να λειτουργήσουν με όλη την έννοια του ρήματος λειτουργώ, έλεγχοι – κυρώσεις. Και πείτε μου πόσα τροχαία θα συμβούν σε βάθος διετίας στο εν λόγω επικίνδυνο κομμάτι των 20 χλμ του δρόμου της επιλογής σας. Η απάντηση ξέρετε ποια θα είναι, έτσι ; Είναι κοντά στο μηδέν. Ξέρετε γιατί , Ε ; Γιατί στο καφενείο αυτό που θα έπρεπε να μετονομαστεί σε Ελλαδιστάν , δεν φταίνε οι δρόμοι… Οι απουσία λειτουργικών θεσμών φταίει. Τραγουδήστε όσο θέλετε. Δρόμους δε θα αποκτήσετε. Δοκιμάστε να ξοδέψετε σάλιο για έργα υποδομής σχετικά με το νερό, τα απορρίμματα και την ενέργεια, κι αφήστε τους autobahn για εκείνους που είχαν το μυαλό και τους ανθρώπους να τους διεκδικήσουν στην ώρα τους.

        1. Ηδονίζεσαι με τον δρόμο έτσι δεν είναι; δεν είναι ντροπή, όλοι έχουμε τα πάθη μας, εσένα σου λαχε να βάλθεις να σταματήσει ο δρόμος. 🙂

          1. Είναι μείζον θέμα που δείχνει πολλά για την ευρύτερη κουλτούρα του Έλληνα. Δεν ηδονίζομαι. Εκνευρίζομαι κι απογοητεύομαι κάθε φορά που οι πολιτικοί, οι δημοσιογράφοι και οι πολίτες κατηγορούν τις ασφάλτους και τα σίδερα , αντί να εστιάζουν στο πραγματικό πρόβλημα. Αν έχετε σοβαρά επιχειρήματα να παραθεσετε για να βγάλετε παράλογα τα όσα λέω, κάντε το.

          2. Δεν έχω βαλθεί να σταματήσει ο δρόμος. Έχω βαλθεί να γίνει αντιληπτό σε όλους και όλες ότι το πραγματικό πρόβλημα δεν είναι ο δρόμος. Και πως είναι υψίστης σημασίας να εστιάσουν την προσοχή τους σε άλλα έργα υποδομής σχετικά με νερό ενέργεια απορρίμματα τη δεδομένη στιγμή. Αν ο δρόμος έρθει, καλώς να έρθει. Όμως φωνάξτε το και αντιληφθείτε το ότι το θέμα ασφάλειας δεν έχει να κάνει με τους δρόμους αλλά με όλα τα υπόλοιπα σχετικά με τον άνθρωπο.

    2. Πάντως εσύ καθρέφτη σπίτι σου δεν έχεις ή είσαι ο Θεός μιας και μιλάς μόνο για τους άλλους…Για λύπηση απλά

      1. Γιατί εσείς όταν ζητάτε δρόμους , για άλλους δε μιλάτε; Για την ανικανότητα των πολιτικών σας δεν μιλάτε ; Μήπως εδώ σχολιάζει κανείς για τον εαυτό του ; Θέλετε κάποιο σχόλιο περί της οδικής μου παιδείας; Αψεγάδιαστη είναι. Ορίστε. Θέλετε να μιλήσω κι άλλο για τον εαυτό μου και πώς συμπεριφέρομαι σε ανθρώπους περιβάλλον και δρόμο; Αυτό είναι το θέμα ; Αγαπητή τρύπια δεξαμενή, απευθύνομαι αποκλειστικά σε όσους αποκρύπτουν την πραγματικότητα και φαντάζονται ή τάζουν λαγούς με πετραχήλια. Δε φταίνε οι δρόμοι. Αν θέλετε, χωνέψτε το.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button