Τοπικά Νέα

Δυναμικό Παντριφυλιακό συλλαλητήριο για τη συνεχιζόμενη υποβάθμιση των κρατικών δομών [εικόνες – βίντεο]

«Ο Δήμος Τριφυλίας δεν επαιτεί, αλλά απαιτεί τα αυτονόητα!»

Νέο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην κεντρική πλατεία Κυπαρισσίας, με διοργανωτή το Δήμο Τριφυλίας, για να εκφραστεί η διαμαρτυρία σύσσωμης της Τριφυλίας στη συνεχιζόμενη υποβάθμιση των κρατικών δομών. Η διαμαρτυρία, πέρα από τις αλλαγές στο δικαστικό χάρτη, είχε να κάνει με την υποβάθμιση του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας, την υποστελέχωση του ΕΚΑΒ και την έλλειψη αισθήματος ασφάλειας με την υποστελέχωση του Α.Τ. Τριφυλίας και του Α.Τ. Γαργαλιάνων.

Στη συγκέντρωση τονίστηκε ότι η υποβάθμιση της περιοχής δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο και θα πρέπει να υπάρξει μαζική και δυναμική αντίδραση από όλους. Επισημάνθηκε ότι η αφαίμαξη των υπηρεσιών από την περιοχή έχει άμεσες συνέπειες για τους πολίτες και την οδηγούν σε ερημοποίηση.

Ομιλίες απηύθυναν, ο Μητροπολίτης Τριφυλίας κ.κ. Χρυσόστομος, ο δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης, η Χάιδω Παναγιωτοπούλου, ο βουλευτής Περικλής Μαντάς, η πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Κυπαρισσίας Ξένια Στρατικοπούλου, ο Δημήτρης Φαββατάς, πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος Μεσσηνίας της ΑΔΕΔΥ και η επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Τριφυλίας Κατερίνα Τσιγκάνου.

Το “παρών” στην κινητοποίηση έδωσαν μεταξύ άλλων ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και υποψήφιος Ευρωβουλευτής Ανδρέας Σπυρόπουλος καθώς και ο πρώην βουλευτής Μεσσηνίας με το ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Αδαμόπουλος.

Δείτε εικόνες και βίντεο:

 

Σχετικά Άρθρα

7 Σχόλια

  1. Μόνο οι κάτοικοι της Κυπαρισσίας, που θίγονται οικονομικά λόγω διακοπής των δικών και όσοι θα αναγκαστούν να πηγαινοέρχονται στην Καλαμάτα φθάνει και περισσεύει.

    Το οποίον συλλαλητήριο ήταν έμμεση εκλογική αναβαπτιση του Γεωργίου Λεβεντακη δια βοής κατά την προσωπική του κρίση.

    Επίσης είδα ένα πανό περί μονιμοποίησης συμβασιούχων αυτό ως κακόγουστο αστείο τοποθετήθηκε.

    Το Επόμενο Σαββατοκύριακο, διοργανώνεται συλλαλητήριο για την παραίτηση του Δημάρχου.

  2. ΠΟΣΟ ΣΑΝΟ ΘΑ ΦΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΦΤΑΝΕΙ Η ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΤΩΡΑ ΘΕΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΣΠΕΙΡΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΑΛΑΤΖΑΚΟΥΣ

  3. Δεν καταλάβαμε γιατί έγινε το συλλαλητήριο. Κινδυνεύει το Νοσοκομείο; Άλλαξε κάτι με το Πρωτοδικείο; Μικρόφωνα και φιέστες.

  4. Συλλαλητήριο κατόπιν εορτής!Η τροπολογία ψηφίστηκε τη προηγούμενη μέρα κ δεν αλλάζει κάτι στη λειτουργία του πρωτοδικείου σύμφωνα με την ανακοίνωση τη προηγούμενη μέρα από τον Θανάση Πετρόπουλο!Όλοι αυτοί που είναι στις φωτογραφίες πρώτο πλάνο είναι υπόλογοι κ υποκριτές!Αυτοί με τις πολιτικές που στήριξαν δημιούργησαν αυτή τη κατάσταση!Ντροπή τους κ μόνο!Τους έμαθαν όμως οι τριφυλιοι!!

  5. Ενωμένους μας θέλουν στις διεκδικήσεις με αποκλεισμούς μας αντιμετωπίζουν. Στους εκπροσώπους των Δημοτικών παρατάξεων έδωσαν λόγο μόνο τη Δημοτική παράταξη “ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ” απέκλεισαν. Μικροψυχοι!!

  6. Ναι, παραμένουν στο Παράλληλο Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας η Δημοτική Ενότητα Δωρίου, όμως η τοπική αρμοδιότητα του τέως Ειρηνοδικείου Δωρίου δεν ήταν μόνο αυτή
    καθώς και
    η τοπική Ενότητα Χώρας,
    όμως η τοπική αρμοδιότητα του τέως Ειρηνοδικείου Φλεσσιαδος δεν ήταν μόνο αυτή.
    Από το τέως Ειρηνοδικείο Φιγαλείας δεν παραμένει κάτι στο Παράλληλο Πρωτοδικείο Μεσσηνίας.
    Αυτά λέγει το Δελτίο Τύπου του Δικηγορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας,
    Διαβάστε το καθώς πρέπει να διαβαστεί και
    Ακόμα για τις οργανικές θέσεις στο Παράλληλο Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας διαβάστε το Δελτίο Τύπου του Δικηγορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας όπως πρέπει να διαβαστεί,
    και πείτε στο λαό τι απομένει από την τοπική αρμοδιότητα που έχει το Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας στο ετεροδιοικούμενο Παράλληλο Πρωτοδικείο Μεσσηνίας, εξάλλου κάθε άλλο παρά αγεωγραφητοι είσαστε,
    και αν οι οργανικές θέσεις είναι προσωποπαγείς, καθόσον ομιλεί περί οργανικών θέσεων του υπηρετούντος υπαλληλικου ανθρώπινου δυναμικού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button