Τοπικά Νέα

Προγραμματική σύμβαση Περιφέρειας και Δήμου Τριφυλίας για το παρκέ στο Κλειστό των Γαργαλιάνων

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας υπέγραψε χθες Δευτέρα 14 Αυγούστου, προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Τριφυλίας.

Ο προϋπολογισμός της εν λόγω προγραμματικής σύμβασης,  με αντικείμενο την προμήθεια ξύλινου αθλητικού δαπέδου (παρκέ) στο Κλειστό Γυμναστήριο Γαργαλιάνων, ανέρχεται σε 37.200 ευρώ.

Οπως τόνισε ο περιφερειάρχης σχετικά, έχει υλοποιηθεί το σύνολο των δεσμεύσεων που ο ίδιος είχε κάνει για την περιοχή των Γαργαλιάνων όσον αφορά σε έργα σχετικά με αθλητικές υποδομές -μεταξύ των οποίων το σκοπευτήριο και το γήπεδο-, αλλά και στην στήριξη εκδηλώσεων πολιτισμού.

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

  1. Ένα αθλητικό έργο πνοής για τους Γαργαλιάνους και την Τριφυλία γενικότερα. Έρχεται να συμπληρώσει τα τόσα αθόρυβα έργα που έγιναν από το 2019 έως σήμερα, όταν ολοκληρωθεί με την ένταξη και των κερκίδων αλλά και του εξωτερικού χώρου του κλειστού θα δώσει άλλο αέρα στα αθλητικά δρώμενα της πόλης. Συγχαρητήρια στο αθλητικό σωματείο ΓΣ Γαργαλιάνων για την άνοδο του στην Γ Εθνική και ευελπιστούμε να σταθεί αξιομαχα στον νέο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button