Τοπικά Νέα

Με λαμπρότητα ο εσπερινός στον Ι.Ν. της Παναγίας της Αγριλιώτισσας [εικόνες – βίντεο]

Με την καθιερωμένη λιτανεία τελέστηκε ο Αρχιερατικός Εσπερινός με Αρτοκλασία στον ιστορικό Ιερό Ναό της Παναγίας της Αγριλιώτισσας στον Αγρίλη Φιλιατρών, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Τριφυλίας και Ολυμπίας κ. Χρυσοστόμου μετά του Ιερού Κλήρου.

Πιστοί από αρκετές περιοχές της Τριφυλίας βρέθηκαν στο ναό για να ανάψουν ένα κερί στη μνήμη της Παναγίας, προσκυνώντας ευλαβικά την Ιερή Εικόνα, ενώ έγινε Λιτάνευση της Ιεράς και Θαυματουργής Εικόνας συνοδεία της Φιλαρμονικής του Συλλόγου Φιλοπροόδων Φιλιατρών, υπό τον Αρχιμουσικό Παναγιώτη Φωτεινέα.

Το παρών, μεταξύ άλλων, έδωσαν αντιδήμαρχοι του Δήμου Τριφυλίας, σύμβουλοι, υποψήφιοι δημοτικοί, τοπικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, ο υποψήφιος δήμαρχος Τριφυλίας Άκης Κατρίτσης, η Γ.Γ. του Δήμου Τριφυλίας Μερώπη Μυλωνά, κ.α.

Αύριο το πρωί, ανήμερα της εορτής, θα τελεστεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Δείτε εικόνες και βίντεο:


 

Σχετικά Άρθρα

3 Σχόλια

    1. Ενώ ο εικονιζόμενος Γιατί ακριβώς πήγε Που μέχρι πέρυσι δεν έβγαινε ούτε αυτός ούτε η κυρά του από την πόρτα του σπιτιού υπάλληλος του του πήγαινε τα φαγητά ή ψώνια του σουπερμάρκετ τα άφηνε στο χαλάκι χτύπαγε το κουδούνι και ενημέρωνε ότι έχει αφήσει πράγματα Απέξω

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button