Τοπικά Νέα

Γαργαλιάνοι: Καταγγέλλουν ότι αστυνομικοί μπήκαν σε χωράφι για να κατεβάσουν πανό κατά του Μητσοτάκη

Δύο κάτοικοι των Γαργαλιάνων, καταγγέλλουν ότι αστυνομικοί μπήκαν σε ιδιωτικό χωράφι κατά την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον αγροτικό συνεταιρισμό Ελαιώνα στους Γαργαλιάνους

Ειδικότερα, σε ανάρτηση που έγινε τη Δευτέρα στο facebook επισημαίνεται ότι οι αστυνομικοί «πήδηξαν από την περίφραξη και μπήκαν παράνομα στο χωράφι που είναι ιδιωτικό», ενώ παράλληλα επισημαίνεται ότι ένας αστυνομικός ακούγεται να λέει «πάρτε του το κινητό», απευθυνόμενος στον πολίτη που κατέγραφε το περιστατικό.

Τα πανό έγραφαν: «Καλέ τι γκόμενος είσαι εσύ;» και «Τι ψηφίσατε ρε μ@λ@κες».

Δείτε την ανάρτηση στο Facebook:

 

 

Σχετικά Άρθρα

2 Σχόλια

  1. Αν έχουν έτσι τα πράγματα, οι ενέργειες αυτές των αστυνομικών είναι πολιτικά απαράδεκτες και νομικά κολάσιμες. Στον ιδιωτικό χώρο, ο καθένας μπορεί να αναρτά όποιο πανό θέλει, άλλωστε τα εν λόγω πανό δεν είχαν καμία συγκεκριμένη αναφορά σε πρόσωπο, ώστε να θεμελιώνεται το αδίκημα της εξύβρισης.
    Στον ιδιωτικό χώρο και μάλιστα περιφραγμένο, δεν μπορεί κανείς να μπει χωρίς την άδεια του ιδιοκτήτη, παρά μόνον με εισαγγελική εντολή, όταν υπάρχουν αποχρώντες λόγοι.
    Λυπάμαι, αλλά αυτά είναι δείγματα αυταρχισμού του κράτους που παραπέμπουν σε άλλες εποχές που έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

  2. οι γνωστοι αγνωστοι 2 ατομα πηγαν να χαλασουν μια επισκεψη εκλεγμενου πρωθυπουργου 2 ατομα τα οποια προφανως δεν ξερουν οτι ο ελληνικος λαος εξελεξε κυβερνηση και καθυβριζοντας την κυβερνηση καθυβριζουν και την πλειοψηφια των πολιτων αραγε ποιο ειναι οι φασιστες?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button